Yavaş Ol Fener Orda Dur !

26 Aralık 2012

Turkcell Süper ligi ekiplerinden Fenerbahçe son dönemlerde teknik direktörleri Aykut Kocaman ile yaşanan sıkıntılar üzerine camianın bir çok kesimi farklı yorumlar yaparken...

Turkcell Süper ligi ekiplerinden Fenerbahçe son dönemlerde teknik direktörleri Aykut Kocaman ile yaşanan sıkıntılar üzerine camianın bir çok kesimi farklı yorumlar yaparken ve bu camianın önce gelen kalemleri köşelerinde süreç ile ilgili düşüncelerini yansıtırken en ilgin yazı ise Hürriyet Gazetesi yazarı Ercan Saatçi'den geldi.

Ercan Saatçi 26 Aralık 2012 tarihindeki 'Kocaman Alkış' adı ile yazdığı yazıda 'TEKLİF EDİYORUM' bölümünde Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin'in adını da geçirerek Fenerbahçe yönetim kuruluna bir teklifte bulundu. Saatçi yazısında 'Bu süreçte derhal ve sadece düşünülmesi gereken tek gerçek Fenerbahçe'dir. Ve Aykut Kocaman'ın Sportif Direktör olarak Teknik Direktörün işine son verdiğini varsayarak diyorum ki; Uluslararası, Milli Takım ve Türkiye liglerinde tecrübe yaşamış Fenerbahçe'nin kendi evlatlarına derhal görev verilmelidir. Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu, Şenol Ustaömer gibi güçlü bir ekibin, Aykut Kocaman'ın sportif direktörlüğünde Fenerbahçe'deki havayı düzelteceğine ve çok iyi bir ekip olacaklarına inanıyorum.' sözleri ile hocamız Çetin'inde adını karıştırarak adete o kadar da değil dedirtti.

Bu yazı sonrası Fenerbahçe'li yöneticilerin bu yazıyı dikkate aldığı kendileri arsında konuştukları gelen bilgiler arasında.

Türk futbolu gelişsin ve alt liglere de kalite gelsin dediğimiz şu günlerde ve PTT 1. Lig'de bir çok süper lig oyuncusu da oynarken hocamızın adını karıştırılması dikkat çekici. Boluspor kulübü teknik direktörümüz Oğuz Çetin'in ile planlı ve gelecek için bir sürü plan içinde yer alırken bu haber sonrası nasıl bir süreç geçirileceği merak konusu. 

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr

İmparator Çıldırdı
İmparator Çıldırdı
İmparator Çıldırdı

3834 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078319072723389