Yeni Başkan Abdullah Abat

2 Haziran 2012

Boluspor kulüp başkanının ve yeni yönetim kurulunun belli olacağı kongre'de hareketlilik başladı. Boluspor kulübü başkanlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Abat...

Boluspor kulüp başkanının ve yeni yönetim kurulunun belli olacağı kongre'de hareketlilik başladı.

Boluspor kulübü başkanlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Abat yeni yönetim kurulu ile delegelerden oy isterken kongre öncesi Boluspor kulübü halı sahalarında da hareketlilik başladı. Üyeler yavaş yavaş gelirken oy kullanmadan önce yoklama listesine imzalarının atmaya başladılar. 292 oy çoğunluğunun sağlanacağı kongrede eski kulüp başkanları da yavaş yavaş gelmeye başladı. Boluspor kulübü eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu kongre salonunda yaptığı espriler ile ortalığı şenlendirirken ortamı yumuşatıyor.

Başkan adayı Abdullah Abat kongre salonuna yönetici adayları ile gelirken üyeler Abdullah Abat'ı tebrik etmeye başladı.

Çoğunluk Sağlandı...

Boluspor kongresi için çoğunluk sağlandı. En az 292 üyenin katılması gereken kongrede yeterli imza toplandı ve kongre süreci başladı.

Abdullah Abat'ın tek listeyle katıldığı kongre eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu, Emin Semercioğlu, Mehmet İnceayan ve Necip Çarıkçı yerlerini aldılar.

Boluspor kulübü basın sözcüsü Ahmet Ufuk Güler açılış konuşmasına başlarken divan kurulunun seçiminde gergin saatler.... Yılmaz Becikoğlu divan kurulu önerisinde itiraz ederken kongre salonunda yüksek sesler yükselmeye başladı.. 

Zorlu Divan Seçimi 

Kongrede önerilen divan kurulu listesine Yılmaz Becikoğlu itiraz ederken Yener Bandakçıoğlu önderliğinde divan seçildi. Divan başkanı Bandakçıoğlu açılış konuşmasına başlarken divan seçimindeki yaşanan süreci değerlendiriyor... Bandakçıoğlu divan seçiminde adının önerilmemesinden dolayı eski yönetime sersenizte bulundu.

 

Tablo Okunuyor 

Ahmet Ufuk Güler geçmiş döneme ait yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Tek tek yapılan çalışmalar üyelere aktarılırken ardından gelir gider tablosunun Seyit Ali Özkoç okumaya başladı.

 

Semercioğlu Açıklama Yapıyor 

Boluspor kulübü eski başkanı Emin Semercioğlu bilanço okunduktan sonra söz hakkı isterken devrettiği bilanço hakkında düzeltme yapıyor. Semercioğlu sert bir üslüpla kulüp tarafından yapılan açıklamaların dikkate alınmasını ve konu hakkında bilgisi olmayanların orda burda konuşmamısını ilettiği anda salonda yüksek bir alkış aldı. Semercioğlu'nun konuşmasının öncesinden Becikoğlunun bilonçoya şerh koyacağını iletmesinin ardından bu sözleri söylemesi dikkat çekti.  

 

 Herkes Elini Taşın Altına Koysun 

Semercioğlu konuşmasında kim başkan olursa olsun herkesin gelecek yönetime sahip çıkması ve Boluspor şampiyon olacaksa bu birlik beraberlikle geleceğini söyledi. Bu sözler sonrası tüm üyeler tarafından alkış aldı.

 

Becikoğlu " Temlik Koydurdun mu ? "  

Semercioğlu konuşmasında Yılmaz Becikoğlu kulübe temlik koydurup koydurmadını sorması sonrası Smercioğlu " Şahsımla hiç bir şekilde temlik koydurmadım. Boluspor kulübü yönetimi olarak yapılmış bir çalışmadır. Bunu'da saklanmadı geçmiş kongrede de konuşuldu söylendi. Neden sürekli ortamı germek adına bu tarz yaklaşım oluyor anlamıyorum." dedi. Semercioğlu konuşmasında Becikoğlunun " Bağışlasaydın " sözü üzerüne " Ben gücüm kadar elimden geleni yaptım. Herkesin gücü kuvveti belli" dedi.  

 

Becikoğlu " Herkesten çok seviyorum"  

Boluspor kulübü eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu kürsüye çıkarak konuşmaya başladı. Becikoğlu konuşmasında " Her yerde benim Boluspor'u sevmediğim yönde konuşmaları oluyor. Ben Necip'tan de , Abdullahtan'da , Eminden'de çok seviyorum. Benim yaptığım hizmetler belli. Neymiş ben Boluspor'u küme düşürmüşüm. Gerçekleri saptırıyorlar. Ben TRT'yi maça almayarak Boluspor'un gücünü gösterdim. Ama şimdi sürekli benimle ilgili bir karalama var." dedi.

 

Abat'a Başarılar Diliyorum  

Becikoğlu konuşmasında sert sözler sarf ederken Başkan adayı Abdullah Abat'a başarılar diledi. Becikoğlu " Ben Abat kardeşimi tanımam. Çıktı medeni cesaretini göstererek aday oldu. Bu saatten sonra yanındam yanındayız. Artık Boluspor iletlemeli. Bu ilerlemede Abat kardeşim kendisi gitsin ve kimsenin himayesinde kalmasın. Birilerinden bilgi almasın. Ne demek istediğimi herkes anlıyor"dedi.

 

Artık Konuşmanın Zamanı Geldi. 

Yılmaz Becikoğlu'nun konuşmasının ardından Başkan Necip Çarıkçı konuşmak için söz aldı. Necip Çarıkçı " Bugüne kadar hep sustuk ve konuşmadık. Bir duruşumuz vardı ama birleri biryerlere çekmek istiyor. 2004 yılına dönelim. O dönemlerde peynir alınacak para yoktu Selaattin hocamız cebinden alıyordu. Bakın o dönemden sonra yaptıklarımız ile şampiyon olduk finaller yaşadık , yarı finaller yaşadık ve bu başarıları elde ederken bugüne kadar hiç bir başkanın yapmadıkları tesisleri kazandırdık. Halı sahalar , tenis kortu , kulüp binası , idman sahaları kazandırdık. Otobüsü külübümüze kazandırdık Temlik koydurdu diyor benim için. İş Bankasın'dan aldığımız otobüs kredisi için konmuş bir temliktir. İşi bilmeden konuşuluyor. Biz daha vergi borçlarından bahsetmedik bile "derken sık sık Becikoğlu Necip Çarıkçı'nın konuşmalarını keserken salonda gergin anlar yaşanıyor.   

 

Bütçe 9.925 Milyon TL

 

Yeni yönetimin bütçesi olarak Gelir ve gider tahmini bütçe açıklanırken 9.925 milyon Tl bütçe ayrıldığı bildirildi. Yılmaz Becikoğlu bütçenin az olduğunu belirterek idari makamların şuanda müdahale edip bütçye katkı sağlamasını bildiridi. Bu konuşmanın ardından Semercioğlu ile dialoğa giren Becikoğlu araya sık sık girmesi sonrası Semercioğlu söz istedi.

 

Semercioğlu "Çık Aday Ol O Zaman "

 

Semercioğlu bütçe üzerine konuşmak için söz hakkı alırken " Sıksık araya girilerek yeni yönetime gelecek olan arkadaşların da moralini bozuyorsunuz . Bu tenkitleri yapmamak için çıkacaksınız ve aday olacaksınız o zaman. Sürekli herşeye itiraz. Açıklanan bütçe bu lig için ideal bir bütçedir. Bu bütçenin iki katı olan kulüpler bile şampiyon olamıyor. Önemli olan çok para değil elindeki parayı idareli ve dengeli kullanmaktır" dedi. 

 

Çarıkçı " Ben Bolu'da Yaşıyorum. 15 Trilyon Borç Yapıp Kaçmadım"

 

Necip Çarıkçı konuşmak için söz alırken bütçenin normal olduğunu belirtti. " Bakın bu bütçe normal ama kim gelirse gelsin aylık sabit gelirim 350-400 milyar olmadığı sürece herkes zorlanır. Sürekli tek tek Belediye olsun , işletmeler olsun , sanayicimiz olsun yada kulüp yöneticilerin hibe ettiği parayı açıklıyoruz. Bir yerlerden kaynak sağlanmazsa zor olur. Sürekli vekillerimizden bu konuda yardım talep ederken bunlardan bahsettik. Sürekli bir itiraz var. Koyarsın o zaman 5 Milyon Tl bağış sözde değil özde yaparsın. O zaman Becikoğlu bu derler. Ben hiç bir zaman bütçenin dışına çıkmadım. Bakın ben Bolu'da yaşıyorum ve Bolu'nun evladıyım. Ben İstanbulda yaşayıp gelip başkan olup 15 trilyon borç yapıp gitme gibibir lüksüm yok. Ben her zaman bütçeyi delmeyerek gövev yaptım.  "dedi.  

 

Gölcük Boluspor'un ve Yeni Sezonda Işıklandırma Faaaliyete

 

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun konuşmak için kürsüde yer alırken 2 yeni müjde verdi. Ercoşkun Gölcük mesire alanının Belediye'ye verildiğini ve ihale ile Boluspor'a bağlanacağını bildirdi. Işıklandırma konusunda da geçen hafta spor bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaptıklarını ve yeni sezonda Boluspor'un gece maçı oynayacağının müjdesini verdi.

 

Abat "Ateşten Gömlek Giydik"

 

Başkan adayı Abdullah Abat dilek ve temenniler bölümünde konuşmak için söz alırken " Ateşten Gömlek Giydik " dedi. Abat " Öncelikle bugün herkes konuşması gerekini konuştu diye düşünüyorum. Görüyoruz ki ateşten bir gömlek giymişiz. Ben ve yönetim kurulum sizlerin desteği ile bu görevi devralacağız. Biz her kesime tüm başkanlarımıza aynı mesafedeyiz. Bu koltuk bizim değil tüm başkanlarındır."dedikten sonra salondan yüksek alkış aldı.

 

Divan başkanı açık oylama yaparak oy çokluğu ile Abdullah Abat'ı Boluspor'un 15. başkanı olarak seçti. Bolusproluyuz.com olarak Abdullah Abat ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz.

 

Boluspor'un yeni yönetim kurulu

 

Abdullah Abat
Ali Osman Özmen
Abdullah Onur

Adnan Daylan
Ahmet Ufuk Güler
Basri Gökdemir
Bülent Yılmaz
Cihangir Coşkun Kubilay
Dursun Geyikçioğlu
Dursun kayman
Ercan Açıkalaın
Fatih Yamaner
Hakan Özmen
Halit Ergün
Hasan Kanca
Hüseyin Akyol
Hüseyin İka
Hüseyin kayalıoğlu
Nadi Okur
İlkay Yanardağ
İlker Aktaş
İsmail Duru
İsmaik Hakkı Öztürk
Kadri Özersin
Koray Varlık
Mehmet Altın
Mehmet Öztürk
Metin Kazak

Metin Kumaş 
Murat Şen
Murat Semercioğlu
Mustafa Ericek
Mucahit Kutlu
Naci Keskin
Nejat Öztürk
Nevzat Güler
Nurettin Doğanay
Oğuzhan Özçelik
Osman Gürsoy
Ömer Zeren
Önder Şemşek
Savaş Yıldız
Sefa Meral
Serdar Çelebi
Şaban Kök
Uğur AKbay
ÜMit Yaman
Vedat Yardemir
Zerrin Kışlak

 

 

5549 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044114112854004