Yeni Hoca Geliyor

28 Şubat 2012

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı gün içersinde Özcan Kızıltan görüşerek son noktayı. Basın mensuplarına son yaşanan süreci değerlendirirken hoca konusunda...

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı gün içersinde Özcan Kızıltan görüşerek son noktayı. Basın mensuplarına son yaşanan süreci değerlendirirken hoca konusunda zaman kaybetmeden yeni teknik patronun takımın başına getirileceğini iletti.  

Başkan Necip Çarıkçı konuşmasında " Transfer komitesi olarak birazdan toplanacağız. Kafamızdaki teknik direktörlük konusunda adı geçen isimler hakkında fikir alış verişi yapacağız. 3-2-1 şeklinde belirledikten sonra ya yarın yada Elazığ maçı öncesi takımın başına kazandırmayı düşünüyoruz.  Son yaşanan süreç şunu gösterdi. İyi günde az bir sayıda toplanma olurken dün akşam 34 kişi yüksek bir katılım ile toplantı yaptık. Yani Boluspor'un kötü gününde herkes birlik ve beraber olabiliyor. Bu çok önemli bir konu.  Bugün dediğim gibi bir isim belirleyip takımın enerjisinin geri gelmesi ve moral motivasyonun artması için çalışacağız. Önümüzde kalan maçları en iyi şekilde değerlendirip iyi yerde bitirmek istiyoruz.  Bugüne kadar hep maddi konulardan yakındım ama bu ne yazık ki yanlış algılanıyor. Ben Göztepe maçı sonrası Boluspor 2B ligde olması gerekir derken maddi açıdan dedim. Yani 2B ligi takımı bütçesi ile biz Bank Asya'da mücadele ediyoruz. Bu güne kadar hep isim yapmış hocalar istendi. Biz her türlü imkanları zorlayarak onlarla da konuştuk. geçen sene Ziya Doğan , Yücel İdiz ,  Metin Diyadin ve bir çok hoca ile de konuştuk. Ama Bank Asya dönmek istemediklerini belirttiler ve çok yüksel bir fiyat politikası izlendi.   Boluspor'un şu şartlarda bu bütçeyi karşılamasının olanağı yoktu.  Adanspor , Karşıyaka , Göztepe gibi bir çok kulübün 15 trilyona yakın bütçesi var ancak biz 4.5 trilyon ile hedef için mücadele etmeye çalışıyoruz.  Bolu'da ne yazık ki çok zengin yok. Bu güne kadar küçük ölçekli işletmelerimizin ve esnafımızın sayesinde ayakta kaldık. Ne bir zengin belediyemiz var nede bir bakanımız.  Artık bundan sonra büyük idarecilerimiz devreye girer ve sanayicimizin de destek vermesi sağlanır.  Ben konuşmalarımda 3.8 trilyon gibi bir borçla aldığımı vurguluyorum bu yanlış anlaşılıyor. Bunu ne güçlüklerle idare edildiği bilinmesi anlamında belirtiyorum.  Ben bu 3.8 trilyonu kapatacağım. Bakın çok büyük açık veremeyiz. Bize hoca konusunda eleştiri yapıyorlar. Doğrudur bizde yanlış yapabiliriz. Ancak bu sezon Cihat hoca ve Özcan hoca ya verilen para geçen sezon Levent Eriş'e verilen paranın yarısı bile değil.  Bugün çalışmalarımızı hızlandırıp hoca konusunu hızlı bir şekilde çözüp takımın eski seviyesine gelmesi için gece gündüz çalışacağız. Herkesin desteğine ihtiyacımız var."dedi.

1991 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12486386299133