Yeni Hoca, Yeni Umutlar ve Yeni Yıl

1 Ocak 2012

Sezon başında üç yıllık bir planın parçası olarak göreve getirililen Cihat Arslan'ın sezonun ilk yarısına 1 hafta kala ayrılması gündemi baya meşkul...

Sezon başında üç yıllık bir planın parçası olarak göreve getirililen Cihat Arslan'ın sezonun ilk yarısına 1 hafta kala ayrılması gündemi baya meşkul etti.

Etmesine ettide peşinden yeni sorular getirmesinide bildi.

Herkes  yeni teknik direktör kim olacak sorularını birbirine sorarkan ortaya çıkan isimler ile "Boluspor cidden bu sene şampiyonluk istiyor" dedirti.

Son 2 hafta sayısız teknik adamın adı Boluspor ile alınırken her hocanın nedense ilk tercihim Boluspor olacak açıklamları klişeleşmiş bir görüntü versede zamana bakıp  gerçekten bu isimlerin ilk tercihi Boluspor'mu olacak bakıp göreceğiz.

Son 2 gün içinde Göztepe'nin eski teknik patronu Özcan Kızıltan ismi ön plana çıkınca artık bu hoca konusunun artık çözüleceği de aşikardı.

Çok değil son üç yıl içersindeki başarılarılarına bakacak olursak Özcan hocanın 2 şampiyonluğu ön plana çıkıyor.

Peki Özcan Kızıltan ismi bizim  Boluspor'u hedefe ulaştırabilirmi.

Şimdi düşünüyorum Başkan Necip Çarıkçı şimdiye kadar kimler ile çalıştı diye ve hep bir sorun ! bir problem sonrası ,hiç bir zaman" bilmem kaç yıllık plan dahilinde çalışacaz" söylemlerini tamamlayamadık.  En son Cihat Arslan ile 3 yıllık bir plan yapılırken 6 ay bile tamamlanmadan yollar ayrıldı.
Öczan Kızıltan ile 1.5 yıllık bir anlaşma yapıldı. Yani Boluspor bu sezon çıkmak için elinden geleni yapacak. Diyelim çıkamadı o zaman seneye mi  diyeceğiz yoksa ?

Artık onu biz değil sayın yönetim kurululu bilir.  Ancak benim bildiğim tek şey sonuç ne olursa olsun hocanın görev süresinin sonuna kadar beklensin.  Teknik heyet değiştrimek ile birşeylerin düzeldiğine inanmıyorum.

Bu yıl 46 yıllık bir çınar olduk. Geçmişimiz başarılar ile dolu. Artık sahiplenmek ve bir parçası olmak hepimizin görevi. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi tam destek , basınımız her zaman olduğu gibi tam destek, yönetim kurulu birbirine bağlı olarak bu üç unsur kenetlenmeli ve yeni yılda yeni umutlarla değerli oyuncularımıza ve teknik heyetimize sahip çıkmanın zamanı geldi.

Yapılan yanlışlıkları yüze vurmak değil , yanlışlık yapmamak adına anlayışlı , hoşgörülü , kraldan çok kralcı olmayıp görevlilerin sadece görevini yaparak  camia olarak kenetlenip bu işe artık son vermenin zamanı geld.

İnşallah 2012 bizler için uğurlu gelir. Şan ve şeref dolu 46 yılımıza girdiğimiz bu yıl tüm camiamızın yeni yılını kutlar esenlikler dilerim.

Fahri GÜNDÜZ


1944 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066319942474365