Yeni Ürünler Satışta

24 Ocak 2014

Boluspor taraftarlarının, internet paylaşım sitelerinde başlattıkları ürün isteklerine Boluspor yönetimi kulak verdi. Boluspor kulübü lisanslı ürün mağazası BSTORE yeni ürün...

Boluspor taraftarlarının, internet paylaşım sitelerinde başlattıkları ürün isteklerine Boluspor yönetimi kulak verdi. Boluspor kulübü lisanslı ürün mağazası BSTORE yeni ürün tasarımlarıyla taraftarların karşısına çıktı.

 

BSTORE yeni ürün tasarımlarıyla kırmızı-beyazlı taraftarların karşısına çıktı. Boluspor kulübü yeni yönetim kurulu birçok alanda radikal değişikliklere imza atarken taraftarları da unutmadı. BSTORE’de ürün çeşitlerini artıran ve böylelikle taraftarının çağrısına kulak veren Boluspor yönetimi birçok lisanslı ürünü kırmızı-beyazlı taraftarların beğenisine sundu.

 

“116 ÇEŞİT YENİ ÜRÜN SATIŞTA”

Boluspor yönetim kurulu üyesi Medya ve Bilişim Sorumlusu İsmail Okur, BSTORE hakkında yaptığı açıklamada “Boluspor’un resmi satış kanalı olan BSTORE mağazası ürün çeşitliği açısından yetersiz kalıyordu. Bu olayda kulüp için ciddi bir kaynak. Büyük kulüplerde bunun araştırması, ürün çeşitliliğinin artırımını yapıyorlar. Biz yeni yönetimimizde BSTORE’yi ciddi bir konu olarak ele alıyoruz. İlk olarak yeni formalarımızı yaptırdık. Tüm formalarımızın bedenleri mevcut. Kırmızı ve siyah renklerde önümüzdeki günlerde gelecek. Bu klasik olan formayı şu anda satışa sunduk. Ürün yelpazesi ile ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Büyük kulüplerin kullandığı bereler, atkılar. Özellikle atkı konusunda büyük girişimimiz var. Taraftarlarımız atkıları koleksiyon haline getirebilsinler. Standart yapılan işler olmayacak. 5-10 gün içinde BSTORE mağazamızda 115-116 çeşit, Boluspor taraftarının alabileceği, kullanabileceği, bir başkasına hediye edebileceği kaliteli ürünler satışa sunulacak. Yaptırdığımız yeni formaların diğerlerinden farkı thermo kullanılmıştır. Terleme yapması, teri içerisine hapis etmesi gibi bir özellik mevcuttur. Bu formaları alan taraftarlarımız yıllarca kullanacaktır. Bundan sonra yaptıracağımız formalar bu kalite de olacaktır” dedi.

 

“TARAFTARIMIZ DESTEK VERECEKTİR”

Sportif başarı oldukça da kulübe, taraftarlarımızın destek vereceğini biliyoruz diyen İsmail Okur “Taraftarlarımızdan çok bir şey beklediğimiz yok. Yani buradan gelip bir şey almasa da taraftarımız, Pazar günü stadımızı doldursunlar. Biz Boluspor’u özledik. Sahada görmeyi özledik. Taraftarımızda özlemiştir. İnşallah takımdaki oyuncularımız yüzümüzü güldürür. Antep’i yenmemiz çok büyük bir kilidi açar bana göre. Sportif başarı oldukça da kulübe, taraftarlarımızın destek vereceğinden eminiz.  Başka da yüzümüz yok bir şey istemeye. Ama BSTORE, Boluspor için çok önemlidir. Bir yerlere gelmek için kaynak lazım. Boluspor taraftarından yardımını esirgememesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BEKTAŞ “BSTORE LİSANSLI ÜRÜNLERİ YENİLENDİ”

Boluspor yönetim kurulu üyesi Basın, Medya ve Taraftar Sorumlusu Erkan Bektaş ise “Sizlerde biliyorsunuz ki, Boluspor kulübümüz maddi sıkıntılar yaşamaktaydı. Yeni yönetimle birlikte bu maddi sıkıntıların birçoğunu aştık. Aşmaya çalışıyoruz. Maddi sıkıntılardan dolayı başta başkanımız Savaş Bey ve yönetimdeki arkadaşlarım olmak üzere çok iyi çalışmalar yapıyoruz. Boluspor kulübü şimdiye kadar Bolu’daki iş adamlarının, esnaflarımızın ve Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ın çok büyük destekleriyle şu ana kadar maddi destek sağlanmıştır. Biz sadece Bolu’daki iş adamlarından veya esnaflarımızdan destek almıyoruz. Boluspor’un kendi öz kaynaklarıyla Boluspor’a destek sağlayabileceğimizi biliyoruz. Bolusporumuza maddi kaynak sağlamak için, dergi çıkarttık. Bu derginin iki tane amacı var. Birinci amacı, Boluspor’da olan biten her şeyi bu dergi vasıtasıyla taraftarlarımız öğrenebilir. Bunun haricinde de Bolusporumuza ufakta olsa bir gelir sağlamak istiyoruz. BSTORE mağazamız hep atıl durumda kalmış. Belli başlı 3-5 tane ürün haricinde ürünümüz yok. Bu durumla ilgili de kulübümüzle ve BSTORE mağazamızdan, bilişim sorumlumuz İsmail Bey’in iyi bir çalışma yürütmesiyle çeşitli ürünler piyasaya çıkartıldı. Şu an bu ürünler satışa çıkarılmış durumda. Formalar yenilendi, ürünler yenilendi. Bu ürünlerimizin hepsi lisanslı ürünlerdir. Taraftarlarımız, lisanslı ürünleri satın alırsa, Boluspor’a da iyi bir maddi kaynak sağlamış olur. BSTORE mağazasından internet üzerinden satış yapılabiliyor. Kredi katıyla da 6 aya kadar taksit imkânı bulunmaktadır. Taraftarlarımızın da desteğiyle, Boluspor’a ciddi bir gelir sağlamak istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız Gaziantep Belediye maçı var. İnşallah bu maçı kazanacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz. İl dışında bulunan Bolulu futbol severlerde BSTORE’nin resmi internet sitesi www.bolusporstore.com sitesinden online alışveriş yapabilirler” diye konuştu.

1937 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045604944229126