YENİÇAĞA VE GEREDE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

14 Nisan 2015

Bolu Amatör Lig 9'ncu haftasında Yeniçağaspor, Pazar Günü Geredespor ile final maçına çıkıyor. Son iki haftaya eşit puanla giren her...

Bolu Amatör Lig 9'ncu haftasında Yeniçağaspor, Pazar Günü Geredespor ile final maçına çıkıyor. Son iki haftaya eşit puanla giren her iki takımdan averajla önde bulunan Yeniçağaspor, maçı kazanması halinde Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) çıkacak. Olası beraberlik ya da mağlubiyette ise şampiyonluk turu son haftaya kalacak.


19 Mart Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu, şampiyonluk mücadelesi veren iki takımı ağırlayacak. Bolu Amatör Ligi'nde, ligin bitmesine son iki hafta kala Yeniçağaspor ile Geredespor karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğun kaderini belirleyecek zorlu mücadele, saat 15.00'de başlayacak.

Averaj Yeniçağaspor'da 

21 puanı bulunan her iki takımdan averaj üstünlüğünü elinde bulunduran Yeniçağaspor, şampiyonlukta rakibine oranla bir adım önde bulunuyor. Yeniçağa temsilcisi maçtan galip ayrılırsa şampiyonluğunu ilan ederek, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmeye hak kazanacak. Eğer zorlu 90 dakikanın sonunda eşitlik bozulmaz ya da gülen taraf Geredespor olursa şampiyonluk düğümünün çözülmesi gelecek haftaya ertelenecek.

“Yeniçağa kenetlendi”

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkma mücadelesi veren Yeniçağaspor'un Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Melih Demirci, yaptığı açıklamada, Yeniçağalı ve Bolulu tüm futbolseverleri Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu'na davet etti. Maçın önemine değinerek Yeniçağalılara ve tüm futbolseverlere çağrıda bulunan Demirci, “Yeniçağaspor olarak Pazar günü final maçına çıkıyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak ligi şampiyon tamamlıyor ve  Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseliyoruz. Beraberlikte ise büyük averaj yakalıyoruz. Bizler inandık. Futbolcusundan yöneticisine ve taraftarına kadar tüm Yeniçağa kenetlendi. Ben bütün Yeniçağa halkını ve Bolulu futbolseverleri Pazar günü saat 15.00'de Bolu Atatürk Stadyumu'na davet ediyorum” diye konuştu.

“Spor dostluk ve kardeşliktir”

Ayrıca, açıklamasında sporda yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek ülke olarak kötü günler geçirdikleri söyleyen ve Fair-Play vurgusu yapan Melih Demirci, “Ben her şeyden önce karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni ediyorum. Spor dostluk ve kardeşliktir. Ben hem sahada hem de tribünlerde Fair-play rüzgarlarının eseceği bir 90 dakika diliyorum. Çünkü bu tablo ülkemizde bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan ve özlenen bir tablodur. İnşallah bu karşılaşma tüm spor kamuoyuna örnek olacaktır” ifadelerini kullandı.

2302 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086069822311401