Yeniçağaspor Başkanı “Bu İş Yürek İşi”

26 Nisan 2015

Bolu 1. Amatör Kümede Play Off maçları sonunda şampiyon olan Yeniçağaspor da Başkan İsmail Biçer son maç sonrası açıklamalarda bulundu. Zor bir dönemeçten geçerek şampiyon olduklarını ifade eden Biçer “Sezon başında biz bu hedefi koymuştuk ama kimse bize inanmamıştı bunu başardık ve Yeniçağaspor bir tarih yazdı” dedi.

Uzun lig maratonunda Bolu 1. Amatör kümede şampiyon olan Yeniçağaspor Play Off maçları sonrasında Bolu’nun yeni Bal takımı oldu. Sezon başında kurdukları kadro ile şampiyonluk mesajları  veren   Yeniçağaspor  Geredespor’ un kadrosu yanında fazla şans verilmezken Siyah beyazlılar  mücadeleci bir yapıyla şampiyon olup tarih yazdılar. Şampiyonluk maçının ardından Başkan İsmail Biçer açıklamalarda bulundu.

“Biz sezon başında bu hedefi koymuştuk çalışmalarımızda yönetici arkadaşlarla bu konuda oldu. İyi bir yönetimimiz var onlarda gece gündüz çalıştılar hepsini tek tek kutluyorum Şampiyonluğa çok inanmıştık ama bize inanmayanlarda vardı. Şöyle bir baktığımız zaman Geredespor’un bize göre kaliteli bir kadrosu olduğu söyleniyordu. Büyük yatırımlar yaptılar Bal Ligi için ama bizim çocuklarımız kalitelerini ortaya koyup yürekleri ile  şampiyon oldular.  Oyuncularımız sezon başından beri çok özeri verdiler onlarda inandı bizleri de inadılar. Geçen hafta zor bir maç oynadık buradan istediğimiz sonucu alıp işi bu haftaya bırakmıştık. Bugünde farklı kazanarak adımızı Bal ligine yazdırdık çok mutluyuz ama işimiz bitmedi . Zor bir dönem bizi bekliyor onun için çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız ilk olarak Yeniçağa da tesisleşme konusunda çalışmalarımız var bunu hemen hızlandıracağız. Daha sonra  kongre kararı alıp yeni bir yönetim oluşması lazım Bal liginde oynayacağız onun içinde güçlü bir yönetim lazım daha sonra Teknik direktör sorunumuzu çözüp Transfer çalışmalarını yapmamız lazım hata yapma lüksümüz yok Yeniçağaspor bal liginde kalıcı olacak kalıcı olması içinde dikkatli olacağız . Mevcut kadromuzu korumak istiyoruz bu oyuncularımız bunu hak etti bal liginde onlarda olacak ama kalıcı olmamız için kaliteli bir kadroda lazım  onun içinde buna bugünden başlayacağız şampiyonluk Yeniçağa ilçesine hayırlı olsun herkesi tek tek kutluyorum” dedi. 

Yeniçağaspor Başkanı “Bu İş Yürek İşi”
Yeniçağaspor Başkanı “Bu İş Yürek İşi”
Yeniçağaspor Başkanı “Bu İş Yürek İşi”
Yeniçağaspor Başkanı “Bu İş Yürek İşi”

2840 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11765503883362