Yenilenmek !

6 Aralık 2011

Belki 2004 yılında bu işe ilk girdiğimizde bu kadar süre hizmet edeceğimize ben bile tahmin etmiyordum! Geçmiş olduğumuz dönemlerde de...

Belki 2004 yılında bu işe ilk girdiğimizde bu kadar süre hizmet edeceğimize ben bile tahmin etmiyordum!

Geçmiş olduğumuz dönemlerde de yazdığımız gibi Bolu ilinin ilk Boluspor web sitesi olmak bizleri her zaman gururlandırdı.

Amatör ruh ile başladığımız bu yolda siz değerli okuyucularımızın destekleri ile bugünlere kadar geldik. Yaşamış olduğumuz bu süreçte  bizlere her zaman destek olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederken bir teşekkürü de Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ne etmek istiyoruz.  Bolusporluyuz.com olarak daima yanımızda yer aldıkları için ve desteklerini esirgemedikleri için bir kez daha teşekkür ederiz.  

Bolusporluyuz.com bugüne kadar içerde ve dışarıda geçmişi başarı mazisi parlak bir kulüp olan Boluspor'un haberleri ile sizlere hizmet etti.  Kurulduğumuz günden bu yana gidemediğimiz deplasman sayısı 10 olmamıştır belki de. Bu güne kadar sürekli Boluspor ilkelerine uygun koruyucu bir kimlik doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Bu tutum ve tarzımız yüzünden bir çok kez eleştirilsek de ve birilerin adamı lanse edilsek de adamlar gitti yenileri geldi aynı kimliğimizi koruduk ve yılların geçmesi ile bizlere  "Haklıymışsınız" şeklindeki onurlandıran sözler  bizlerin doğru yolda olduğunu göstermiştir.

Boluspor kulübü son yıllarda özleme son vermek isterken kulüpçülük anlayışına yeni branşları da bünyesine kattı.  Bolu'nun iyi bir futbol kenti olması sebebi ile bizlerde yeniliklere gitme karar aldık ve sitemizi siz değerli okuyucularımız için anlaşılır kolay kullanımı ön görerek yeni bir sayfa ile karşınıza çıktık.

Her zaman olduğu gibi önceliğimiz "BOLUSPOR" haberleri olurken A2, futbol geliştirme merkezi alt grupları , basketbol , tenis , voleybol'un yanı sıra ilimizin Amatör kulüpleri ile ilgili haberler ile karşınızda olacağız.

2004 yılından beri en çok zorlandığımız konu ise paylaşım kültürümüzün tam anlamda yerine oturmamasıdır.  Bu nedenle geçmiş dönemlerde açmış olduğumuz FORUM sayfasını bile kişilerin sosyal haklarına saldırı ve küfürlü mesajların önüne geçilemediği için kapatmış bulunmaktayız.

Hiç bir zaman bu kültürümüzün ne yazık ki oturmaması sebebi ile Mesaj Defteri açmadık onun yerine düşünceleri haberlerdeki yorum alanlarına yapılmasını istedik. Öyle zor durumlarda kaldığımız günler olduğu bir çok kesimden "bizim mesajı yayınlamıyorsunuz" şeklinde tepkiler aldık.

Yeni sitemiz ile artık kimin ne şekilde yorum yaptığını objektif anlamda yayınlamak ve yorum sahibin kim olduğunun tespiti için tartışmalara son vermek için Site Üyelik sistemini devreye soktuk.  Üyelerimiz TC Kimlik numaraları ile üye olabilecek ve yorum yapma hakkına sahip olurken birçok www.bolusporluyuz.com  etkinliğinden yararlanabilecek. Bugüne kadar sürekli kendini geliştirme ve yenileme sürecinde daima amacımız siz değerli okuyucularımıza en iyi hizmeti sunmak oldu.

Seveni sevmeyeni , beğeneni beğenmeyeni kim olursa olsun bizi takip eden kullanıcılarımıza bir kez daha teşekkür ederken www.bolusporluyuz.com yeni hizmetleri ve anlayışı ile her zaman sizlerin karşısında olacak. Aktif olarak şuanda kullanmış olduğunuz sitemizin eksikliklerini en kısa sürede tamamlayıp siz değerli okuyucularımıza daha iyi hizmet etmeyi kendimize prensip olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Saygılarımızla

Bolusporluyuz.com


4196 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.18702006340027