YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0

3 Mayıs 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 31’uncu haftasında evinde Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 geride kapattığı karşılaşmada her iki takımda girdikleri pozisyonlardan sonuç alamayınca karşılaşma 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, bu beraberliğin ardından puanını 37’ye çıkardı.

Boluspor Elazığspor karşısında kalede Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Emre Kılınç, Bilal Gülden, İsmail Haktan Odabaşı, İlyas Yılmazer, Luız Henrique De S. Sandos, Murat Gürbüzerol, İshak Çakmak, Aleksandar Prijovic on biri ile sahada yer alırken teknik direktör Reha Erginer Erdi Yokuşlu, Serkan şirin, Kenan Şahin, Ogün Aytaç Yavuz, Vagıf Javadov, Ömer Alp Kulga, Cengiz Umut Meraş’ı 18 kişilik kadroya dahil etti.

Kırmızı beyazlılarda teknik direktör Reha Erginer, Kibong’un yerine İshak’ı Nurettin’in yerine de İlyas’ı on birde tercih etti.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. İlk tehlikeli atak Elazığspor’un ceza sahası dışından vurduğu şutla gerçekleşirken top az farkla auta çıktı. Boluspor ilk dakikalara kontrollü bir oyun ortaya koymaya çalıştı.  8. Dakikada Elazığspor’dan Traore uzaktan sert vurdu top direkten dönerken pozisyonun devamında Luiz röveşata ile topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonun devamında Boluspor ani atağa çıkarken ceza sahası içeresinde Prijovic’in indirdiği topa sert vuran Emre Kılınç’ın şutu direk dibinden auta çıktı.  Elazığspor Boluspor’a oranla daha kontrollü ve atak bir oyun anlayışı sergilerken Boluspor özellikle Emre Kılınç ile pozisyon bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. İlk yarım saat itibariyle misafir takım Elazığspor, daha atak gözüken taraf oldu. 39’un dakikada Boluspor golü buldu ancak ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. Bu dakikalarda Boluspor baskılı oyununu rakip kalede hissettirdi. İlk yarının son anlarında her iki takımda oyunu sertleştirdi. Oyuncu yapılan faullerle sık sık durdu. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. İlk yarının son anlarında gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Elazığspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başladı. Misafir takım Elazığspor, duran toplardan pozisyon bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında Boluspor’dan Murat’ın vuruşu kaleci de kaldı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ilk oyuncu değişikliğini 64’üncü dakikada yaptı. Murat oyundan çıktı Serkan Şirin oyuna dahil oldu. 74’üncü dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. İsmail Haktan’ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte topa dokunamayan Serkan mutlak gol pozisyonundan faydalanamadı. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 80’inci dakikada yaptı. İsmail Haktan oyundan çıkarken Javadov oyuna dahil oldu. Boluspor son oyuncu değişikliğini 84’üncü dakikada yaptı. Kenan Şahin oyuna girerken, Bilal oyundan çıktı.  Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, 31’inci hafta sonunda puanını 37’ye çıkardı. Boluspor, ligin 32’inci haftasında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak.

YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0
YERİMİZDE SAYIYORUZ 0-0

1627 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11779284477234