Yetmedi Yetmedi Yetmez !

6 Mayıs 2017

İlk 6’ya girdik yetmedi Göztepe’ye 4 puan fark attık yetmedi 2.Eskişehir’le aramızda 5 puan kaldı! Play-off’tayız ve ilk 2’yi zorluyoruz. Güzel günler göreceğiz güneşli günler derken o günler bugünlerdi. Şimdi güzel günlerdeyiz, güneşli günlerde. Başkanın, Fuat hocanın, futbolcuların tribüne çağırılıp alkışlandığı günlerdeyiz. Kocaman ağızla gülüp selfie çekilen günlerdeyiz. 2007-2008 Play-off ruhunun geri döndüğü günlerdeyiz. Caddelerde Boluspor atkılı insanlarla karşılaştığımız günlerdeyiz. Dolu yağışında oynanan maçta dolu tribünlerdeyiz.

Maç Yarenlerin açtığı pankartlarla başladı. İlk yarı şans bizden yana değildi. Direkten dönen toplarımız, kaçan %100 gol pozisyonlarımızla Göztepe’nin puan kaybettiği hafta bizde mi puan kaybedeceğiz sorusu akıllara getirdi. Bu soru bizi korkutsada neyseki korktuğumuz başımıza gelmedi. İlk yarı pozisyona girdik ve Adana Demir’den üstün bir oyun sergiledik fakat golü bir türlü bulamadık. Devre arası bardaktan boşanırcasına yağan yağmur bereketiyle geldi ve gol yedikten 15 dakika sonra golü bulduk.

Biz genel olarak bakılacak olursak 2. Yarı gol atmayı seven bir takımız ki bu maçta böyle oldu. Oyuncuları bireysel olarak değerlendirmek gerekirse Santos golü atan oyuncu olsa da geçen hafta daha iyi bir oyun sergiledi. Kadir’le orta sahamız ortada bir görüntü veriyor. Kadir hala Özgür’le oyuna adapte olamıyor. Aralarında anlaşamıyorlar bir sıkıntı var oyun içerisinde. Bu da Yusuf’u aratmasına neden oluyor. Yusuf’a geçmiş olsun diyoruz ve önümüzdeki maçlarda onu Özgür’ün yanında görmek istiyoruz. Melih duran toplarda her defasında boşa çıkıyor. Birileri onun açığını kapatıyor fakat o hala 1.kaleciliği hak edecek yeterlilikte değil. Melih’le play-off’a kalırsak işimiz zor olabilir.

Yönetim alternatif düşünüyordur diye umuyoruz. Santos’a lafımız yok ama 2.yarı yine oyunda çok fazla göremedik. Oyundan çıkmak için geç bile kaldı. Ramazan ilerleyen yaşına rağmen defansın her şeyi. Melih’e ve rakibe maç içerisinde aşırı tepki gösterse de onun bu şekilde kendini motive ettiğini düşünüyoruz. Ramazan, Melih’inde Alim’inde açıklarını iyi kapatan bir oyuncu. Umut geçen yıl ki formuna kavuştu diyebiliriz. Maçta 11’de en çok görmek istediğimiz kişi şüphesiz Jansen. Jansen sakatlıklar yaşasa da formundan bir şey kaybetmeyen çabuk toparlanan bir oyuncu. Rydell ilk sezon daha iyi bir görüntü veriyordu.  Bentley bu takıma sonradan gelip, ummadığımız performansla bizi yerlerimizden kaldıran gol sevinçleri yaşatan ender yabancı oyunculardan. Bilindiği üzere gol makinesi diye alınıp saatçi çıkan çok yabancı oluyor.

Sırada antrenörü hafta içi bırakmış Şanlıurfa var. Yaralı bir takım, pansuman sever bir Boluspor. Pazar günü aynı yerde zafere bir adım daha yaklaşmaya geliyoruz. 1 tane Boluspor var!

2136 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046144962310791