Yıldız " Su akar yolunu bulur "

1 Haziran 2011

Bolusporlu eski yöneticilerden Nedret Yıldız facebook paylaşım sitesinde kongre sürecini değerlendirdi. Değerlendirmesinde kendisinin neden listede olmadığını açıklarken başkan Necip Çarıkçı''yı...

Bolusporlu eski yöneticilerden Nedret Yıldız facebook paylaşım sitesinde kongre sürecini değerlendirdi. Değerlendirmesinde kendisinin neden listede olmadığını açıklarken başkan Necip Çarıkçı''yı tanıyamadığını ifade etti.

Nedret Yıldız''ın paylaşım sitesinde yayınladığı yazıyı sizinle paylaşıyoruz.

 

"Su akar yolunu bulur' demiş atalarımız.
Dedikleri gibi de oldu.
Tabi akan suların onların yaşadığı dönemde ki gibi artık temiz olmadığını da aşikâr.
...
Beklenildiği gibi, yönetim kurulu ve onun başkanı iki seneliğine el değiştirdi. Birkaç gün öncesinde kamuoyuyla paylaşılan demeçler olağan genel kurulun çok hareketli ve tansiyonu yüksek geçeceğinin habercisi olurken kongreyi yaşayanlar, tam tersi belki de en rahat tamamlanan kongreye şahit oldular. Özelikle eski başkan Sayın Becikoğlu'nun Sayın Çarıkçı'nın başkan olmaması üzerine kongre öncesi verdiği yoğun gayret, cek-cakları yine boş çıktı ve Sayın Necip Çarıkçı başkanlık koltuğuna oturdu.

Kongreye dönersek, hiç kimsenin anladığını zannetmediğim bilanço ve diğer rakamların dışında en anlaşılır olan ilanın 'Yönetim Kurulu Faliyet Raporu' olduğuna şahit olduk. Faaliyet olarak delegelere aktarılanlar Bstore mağazasının yapılarak açılması, kulüp binasındaki yenileme çalışmaları ve kulüp lisansının alınmasıydı. Bu projelerin dışında tek unuttukları faaliyet sadece istifalarımızdan sonra çektirdikleri yeni poster ve aynı posterin kulüp binası duvarındaki eskisinin yerine asılmasıydı. Ama tüm bunların yanında, delegenin belki de bilmediği tek şey posterin çöpe atılmasının nedeni olan şahsımın faaliyet raporunda okunan projelerin başındaki isim olmasıydı.

Başkan Sayın Çarıkçı liste hazırlığına başladığı sıralarda, kendisine yoğun baskı görebileceğini düşünerek yönetim kurulunda yer almak istemediğimi söylediğim halde, hem adaylığını açıkladığı basın toplantısında gazetecilere, hem de şahsıma beni yanında ve listesinde görmek istediğini belirtirken, tüm bunlarla beraber 'sen beni tanıyamamışsın, ben kimseden baskı yemem' cümlesini de sarf etmişti. Ama kongreye bir saat kala beni arayarak listeden çıkmamı rica etmesi hem şık olmamış, hem de onu gerçekten tanıyamamış olmamın ispatı olmuştu.

Ben ve benim gibi yıllarca Boluspor ve onun Başkanı olan Sayın Çarıkçı'ya tüm platformlarda hizmet edenlerin liste dışında kalmasının tek nedeni kulüp üstüne çöken odakların liste pazarlıklarıydı. İsimlerin belirlenmesinde ki kıstas sadece onlardan alınacak hizmet ya da para değil hırs, gurur, nefis ve intikam duygularıydı.

Tüm bu yaşananların sadece bizde değil, tüm ulus kulüplerinde yaşandığını bilip kendimizi biraz olsun rahatlatarak yeni yönetim kurulumuzu oluşturan arkadaşlarıma, çok sevdiğim kulübüme hizmette sonsuz başarılar dilerim.

 

Nedret Yıldız

2562 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    1 Haziran 2011 • 12:51
    Boluspor kongrelerinde SEÇİM değil, ATAMA ile Boluspor yöneticileri belirleniyor. Sayın Nedret Yıldız bunları okuyucularımıza açıklarsanız bizde bilgileniriz.
  • kemal
    1 Haziran 2011 • 14:18
    Nedret Bey Senin Boluspor hayatının bıttıiği noktadır bu.Sen git spor14 de yazı yaz.Hatta başka sitelere transfer ol.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064875841140747