Yıldız'ın Konuşması Kongreye Damga Vurdu

2 Kasım 2013

Boluspor Olağan Genel Kurulunda konuşmalar gündeme damgasını vururken Nedret Yıldız'ın üstünde konuşulacak kongre konuşması gündeme de bomba gibi düştü. Boluspor için bir anlamda...

Boluspor Olağan Genel Kurulunda konuşmalar gündeme damgasını vururken Nedret Yıldız'ın üstünde konuşulacak kongre konuşması gündeme de bomba gibi düştü. Boluspor için bir anlamda birlik beraberlik mesajı veren Yıldız'ın kongre konuşmasını aynen yayınlıyoruz

 

Nedret Yıldız

'Şimdiye kadar bu kürsüye çıkıp konuşma yapmadım.
Ancak şu anki ve eski yönetimin mali işlerden sorumlu yöneticilerin tartışmasından ve açıklanan borcun fazlalığından dolayı konuşma zorunluluğu hissettim.

Boluspor sezon arasında yapılan olağanüstü kongrelere alışık değil. Bu tip kongreleri zor duruma gelen kulüpler yapar. Kongrenin konusu da kaynak yaratmak olduğuna göre Mehmet başkan zorda. Borç mertliği bozar. Yönetimleri hataya zorlar.  İşte yönetim sezon öncesi dört tane filizi rakip takıma üç beş kuruşa verdi. Bu psikoloji altında sponsor kararında da hata yapabilir.

Ben bu kulübün Alibeyköyspor'un çamurlu sahalarından Kamil Ocak stadyumlarına gelen dikenli yolu çok iyi bilirim. Şu anda çok kaygan bir rampanın başındayız. Hızla dibe doğru kayabiliriz.

Borç benimde yer aldığım, süper lige çıkma payesini alabilmek için hırs yapan yönetim kurullarının belli bir ilkeyle kulübü yönetmemesinden dolayı oluştu. Bunda hepimizin vebali var. Konuyla ilgili eski başkanların görüşleri alınmış. Eski başkanlar kusura bakmasın. Boluspor tarihinde efsane başkan yoktur. Efsane başkan olmaz, efsane yönetim kurulu olur. Efsane yönetim; benimde bulunduğum o takımı Alibeyköyün çamurlu sahalarından Eskişehir finaline getiren Necip Çarıkçı döneminin efsane yönetimdir.

Bir futbol kulübüne 50m 100m ölçülerinde bir antrenman sahası bile yapamayanlar kendilerini efsane başkan diye açıklayamazlar.
 

'Elvani Alemdar'; Sen eski başkanlar hakkında böyle konuşamazsın.

 

Elvani bey, siz efsane başkan diyebilirsiniz ben saygı duyarım. Bende efsane başkan yoktur diyorum, sizde bana saygı duyun.

Eğer eski başkanlar kulübün duvarındaki çerçeveleri altın çerçeve haline getirmek istiyorlarsa, onlar gerçekten efsane başkan olmak istiyorlarsa; o gün bu gündür, bir masa etrafında toplanır, yanlarına siyasileri, başkanı, sayın Valiyi de alarak biz eski yöneticiler olmak üzere herkesi göreve çağırırlar.

Ben hazırım.

Söylesinler bana, senin on lira borcun var, şuraya ödeyeceksin desinler ödeyeyim.
Kulübün borcunu sıfırlayalım.
Ama bundan sonra kim kulübe yönetici olacaksa, bizden değil çünkü arkadaşlar duygusal davranabiliyor, bağımsız denetleme kurulunun çıkartacağı borca taahhüt vererek yönetici olsunlar. Borçsuz aldığı kulübü bir sonraki yönetime borçsuz devretsinler.'

 

    

 


2126 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067129850387573