Yılın En’leri ödülleri sahiplerini buldu

7 Ekim 2013

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından bu sene ilk kez düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında 2013 yılında...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) tarafından bu sene ilk kez düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında 2013 yılında ilimizi farklı spor dallarında temsil eden, Milli Takım düzeyinde bizlere gurur yaşatan sporculara ödülleri verildi.  

 

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu ASKF Başkanlığınca düzenlenen “Amatör Spor Haftası”nda Yılın En’leri hafta sonu yapılan anlamlı törenle sahiplerini buldu. 2013 yılında ilimizi farklı spor dallarında temsil eden, Milli Takım düzeyinde bizlere gurur yaşatan sporcular ile diğer ilgililere, ilimiz protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda ödülleri verildi.

SPORCU SAYIMIZ 15 BİNLERE YÜKSELDİ

Tören Bolu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Suat Çelen’in açılış konuşması ile başladı. Çelen yaptığı konuşmada “81 ilde bu sene Amatör Spor Haftası olarak Bakanlık tarafından etkinlikler yapılması istendi. Bizde bunu yıl içersinde yapılan faaliyetlerde başarılı olmuş sporcularımızı ödül vererek taçlandırmak istedik. Daha öncede bahsetmiştim. 2009 yılında başladığımız İl Müdürlüğü süresince 3700’lerde olan sporcu sayılarımız okul sporlarıyla birlikte 15 binlere kadar yükseldi. Spor turizmi anlamında ilimizde ciddi yatırımlar devam etmekte. Bu bakımdan bu sporcularımızın aldığı ödüllerde diğer sporcularımıza bir ön model oluyor. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gerçekten çok şanslı. Sayın Valimiz olsun, Belediye Başkanımız olsun hep spor konuşuyor ve spora ciddi anlamda destek veriyorlar. Karaçayırda çok ciddi anlamda tesisleşme çalışmaları başladı. Kendi alanlarında ilimizi başarıyla temsil eden oyuncularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Başarıların daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.   

İşte Yılın En’leri;

Bolu’da yılın futbol antrenörü-Mustafa Esmer-Kıbrıscıkspor

Bolu’da yılın yerel spor haberi-TSYD Bolu Şubesi

Bolu’da yılın sporcusu (küçük erkekler)-Efe Metehan Yavuz-Satranç

Bolu’da yılın sporcusu (yıldız bayanlar)-Sonay Yardımcı-Kayaklı koşu

Bolu’da yılın sporcusu (yıldız erkekler)-Tunahan Aytekin-Bisiklet

Bolu’da yılın sporcusu (genç bayanlar)-Dilara Ünal-Eskrim

Bolu’da yılın takımı-AİBÜ Bayan Hokey Takımı

Bolu’da yılın sporcusu (büyük bayanlar)-Merve Nur Eroğlu-Okçuluk

Bolu’da yılın sporcusu (büyük bayanlar)-Çiğdem Özyaman Özenir-Atıcılık

2013 yılında ilimizi farklı spor dallarında temsil eden başarılı sporculara ödüllerini; Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Bolu ASKF yönetim kurulu üyesi Erhan Beykoz, TÜFAD Bolu Başkanı İrfan Ulusan, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Emre Aydemir, AİBÜ Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Uçan, ASKF Bolu Başkanı Zekeriya Gökmen, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından takdim edildi. Organizasyon toplu olarak çekilen fotoğrafla sona erdi.

1589 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077269792556763