Yıllar Sonra 3 Puana Eriştik

6 Mart 2011

Zirvede takibini sürdürmek isteyen Boluspor zorlu karşılaşmayı 61. dakikada golcüsü Ferhat Kiraz'ın attığı şık gole üç puanı almasını bilen Boluspor ...

Zirvede takibini sürdürmek isteyen Boluspor zorlu karşılaşmayı 61. dakikada golcüsü Ferhat Kiraz'ın attığı şık gole üç puanı almasını bilen Boluspor  uzun bir aradan sonra Karşıyaka galibiyeti sevinci yaşadı.

 

 

Boluspor Karşıyaka karşılamamsına çıkarken arkasına aldığı müthiş taraftar desteğiyle karşılaşmaya başladı. Kırmızı Beyazlılar ilk dakikalarda oyunda etkili olurken rakipten önce ilk müdahaleleri yaparken maçta da ağırlığını koyan taraf oldu maçın ilk anlarından kazanılan serbest atışlarla Karşıyaka kalesinde gol arayan Boluspor duran toplardan sonuca gidemedi. İlk yarının sonlarına doğru Fabiano kendi çabasıyla kazandığı topta ceza sahasında rakiplerini de çalımladı şutunu çekti ancak kale önünde Karşıyaka defansı uzaklaştırdı.  Boluspor mutlak bir golden oldu. Oynadığı hırslı istekli futboluyla gol araya kırmızı beyazlılar ilk yarıda istediği gole kavuşamadı.

 

İkinci yarıya teknik direktör Levent Eriş ilk yarıdaki 11 ile sahaya çıkarken ikinci yarının başlamasıyla mutlak golü bulmak isterken  oyunun hemen başlarında oyuna müdahale ederek Landry, Caner Ağca   değişikliklerine giderek orta sahada topa daha çok hakim olmak istedi ve istediği sonucu da hemen geldi. Boluspor  kısa süreli paslaşmalarında ardından sol tarafa atılan top da golcü Ferhat Kiraz hızlı bir şekilde ceza sahasına girerek sol çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz golden sonra oyunu kontrolü altında tutmak isterken Caner Ağca orta sahadaki paslaşmaları sonrasında  rakip Karşıyaka'nın da eli kolu bağlanınca maçta da Boluspor büyük bir üstünlük elde ederken zorlu karşılaşmada hemen hemen kaleci Ferhat Odabaşına top gelmemesi dikkatler den kaçmazken oyunun son bölümlerinde Erdem Özgenç'in hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilmesinin ardından  10 kişi kalan Boluspor'lu oyuncular arkadaşı'nın  eksikliğini göstermeyerek mücadelesi de alkış alırlarken, zorlu karşılaşmada üç puan alarak zirveye biraz daha yaklaşmış oldular.

 

 

 

 

BOLUSPOR: 1 - KARŞIYAKA: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Zafer Demir, Emin Yıldırım, Mehmet Kağan 

Boluspor: Ferhat Odabaşı, Erdem, Özgür, Sefa, Burak, Ferhat Kiraz  (Dk. 90 Ahmet ), Fabiano  (Dk. 89 Alp, Murat, Cemil, Ramazan, Landry  (Dk. 59 Caner)

Karşıyaka:
Necati, Saffet, Tıago, Erdi  (Dk. 53 Baykal), Okan, Aykut  (Dk. 74 Osman ), Baki, Fırat  (Dk. 67 Erçağ), Ulaş, Kıvanç, Ayhan

Gol:
Dk. 61 Ferhat (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 13 Özgür, Dk. 74 Murat (Boluspor), Dk. 16 Baki, Dk. 42 Ayhan, Dk. 67 Baykal, Dk. 78 Osman, Dk. 83 Kıvanç (Karşıyaka)
Kırmızı Kart: Dk. 87 Erdem (Boluspor)

 

 

 

3240 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • arifyerlikaya
    7 Mart 2011 • 09:15
    FABİYONAMİZ BU FOTORAFTA KARSİYAKAYA NEDEMEK İSTEMİŞ ACABA FOTORAFLARA DİKKATLE BAKİN

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047624111175537