Yılmaz Beçikoğlu' dan Moral Yemegi

11 Ekim 2011

Eski başkanlardan Yılmaz Beçikoğlu Göztepe AŞ maçı öncesi Kırmızı Beyazlı ekibimize moral yemeği verdi. Bolu ya yeni kazandırdığı  My Dream...

Eski başkanlardan Yılmaz Beçikoğlu Göztepe AŞ maçı öncesi Kırmızı Beyazlı ekibimize moral yemeği verdi. Bolu ya yeni kazandırdığı  My Dream City Alışveriş merkezinde bulunan Cafe De Essin'de misafir etti.

 

Boluspor'a Yılmaz Beçikoğlu'nun verdiği moral yemeğinde Başkan Necip Çarıkçı yöneticilerden Erdal Gören,Hakkı Fidan, Nadi okur,Ervani Alemdar ,eski yöneticilerden Osman Kayışoğlu da hazır bulundular . My Dream City Alışveriş merkezi Cafe De Essin'de verilen Moral yemeğine gelir gelmez Boluspor'lu oyuncular ve Teknik direktör Cihat Arslan'la yakından ilgilenen eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi.

 

'Hep böyle olun çocuklar iyi gidiyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu gidişatınızı hiç bozmayın yukarıları da hiç bırakmayın' dedi. Beçikoğlu Pazar günü oynanacak olan Göztepe AŞ maçı içinde Boluspor'a başarılar diledi.

 

Yılmaz Becikoğlu'nun konuşmasının ardından Başkan Necip Çarıkçı yaptığı konuşmada 'Eski başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri bugün misafir etti. Göztepe maçı öncesi moral oldu onu hep yanımızda görüyoruz ayrıca Bolu' ya güzel bir iş merkezi kazandırdığı için teşekkür ederiz ve  hayırlı olur inşallah' dedi.

 

Konuşmaların ardından Veysel Cihan ile tanışıp ayak üstü konuşup şakalaşması da akşama farklı bir hava getirdi. Karadeniz şivesiyle  Yılmaz Beçikoğlu  'Uşağım sana herkes kilolu diyor. Maşallah ip incesin senin neren kilolu' diyerek tecrübeli oyuncuya

da takılmadan edemedi..

  

Daha sonra Necip Çarıkçı ile koyu bir sohbete giren Yılmaz Becikoğlu önce Boluspor ile ilgili değerlendirmeler yapıp iyi giden günler için Çarıkçı ya teşekkür etti. Yaptığı konuşmada 'Necip sen bu işleri baya iyi çeviriyorsun. Hiç sıkılmıyor sen hiç bu işlerde terlemiyor  o kadar sakinsin o kadar rahatsın ki seni dikkatle izliyorum. Baksana adamda hiç sıkıntı yok, hiç terlemiyor' diyerek de Başkan Necip Çarıkçı'nın başını okşamadan da geçemedi.

 

  

2057 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.33643412590027