Yılmaz Hoca Şampiyonluğu Kimlere Hediye etti

25 Haziran 2012

Şampiyon Hoca konuştu boluspor alt yapılarında yaptığı çalışmalar la şampiyonluklara abone olan Yılmaz Özen başarısına bir yenisini daha ekledi. Düzce...

Şampiyon Hoca konuştu boluspor alt yapılarında yaptığı çalışmalar la şampiyonluklara abone olan Yılmaz Özen başarısına bir yenisini daha ekledi. Düzce de yapılan gurup maçlarında şampiyon olarak Türkiye de 16 takım arasına giren boluspor U 13 takımı antrenörü Yılmaz Özen şampiyonluğu önce camiaya sonra ailelere hediye etti.

 

Boluspor'a Boluspor Taraftarına Hediye Olsun

 

Biz sezona 3 ay önce başladık. Bu çocukların 10 tanesi 2 senelik çocuklar, diğerleri hep yeni. Çoğunluğu Bolu'nun çocuğu. Bolu'daki grup maçlarında iyi bir derece yaptılar. Gol yemediler. Mücadeleleri iyiydi. Kuvvetliydiler. Buraya geldik, biz rakipleri tanımıyorduk. Ama burada rakipleri seyrettikten sonra, burada bizim takımın uyum sağlaması çok güç. Biz buraya uyum sağladık. Çünkü burası daha çok, kuvvet ve atalım, önde baskı yapalım. Biz de baktık böyle olmuyor. Dün Hacettepe yenilgisinden sonra, biraz oyunu biz de ona döndürdük. Ama çocukların tempoları, özellikle toplu futbolu sevmeleri bize başarıyı getirdi. Ayrıca ben buradan velilere de çok teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca bizle beraber devam ettiler. Biz bunu Boluspor'a, Boluspor taraftarlarına hediye ediyoruz. Biz zaten oraya hizmet ediyoruz. Çocukların da zaten hiç bir beklentisi yok. Onların da amacı üst gruplara çıkıp, Boluspor'a faydalı olmak. Bizim de amacımız o.

'Ben küçüklerle çalışmayı çok seviyorum'

Ben hiçbir zaman olaya kendi açımdan bakmadım. Ben küçüklerle çalışmayı çok seviyorum. Çünkü onların o masum ifadeleri, masum istekleri bizim için en büyük hediyedir. Boluspor'a, Boluspor taraftarlarına, Boluspor camiasına hediyemiz olsun.

'Çocuklar Benim gönlümde şampiyondu '

16'ya kaldık. 16'ya kalmak da bizim için yeterli. Bizim isteğimiz çocukların maç tecrübesi kazanmasıydı. Aslında daha çok bunu istiyorduk. Buradan çıkalım, bir üst grupta daha iyi maçlar oynayalım. Yoksa gelecek derece, sonuçla beraber gelir. Gelmezse de hepimizin canı sağolsun. Ben zaten maçtan öncede çocuklara söyledim. Siz zaten benim gönlümde tamamsınız. Olur ya da olmaz. Dün Hacettepe takımını görmüştüm ağlayarak gitmişlerdi. Onlardan isteğim, yenilsek de ağlamak yok dedim. Üzerinizdeki forma bunu gerektiriyor dedim. Onlar da söz verdiler. Hepsini alnından öpüyorum. Herkese teşekkür ediyorum.

 


2174 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.0833580493927