Yılmaz Özen 'Oyuncularım olaya çok hakim'

6 Nisan 2014

Boluspor teknik direktörü karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında oyuncuların yaşanan süreçteki olaya hakim olduklarını vurgularken kendisi içinde gelen tebriklere “...

Boluspor teknik direktörü karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında oyuncuların yaşanan süreçteki olaya hakim olduklarını vurgularken kendisi içinde gelen tebriklere “ Ancak ligde kalırsak bu tebrikleri kabul ederim” dediğini belirtti.

Başarılı teknik adam konuşmasında şu sözlere yer verdi. Yılmaz Özen “Öncelikle zor bir maç olacağını biliyorduk. Bu ligde kolay bir maç yok. Kahramanmaraş takımının özelliğinizde biliyoruz yeniliyorlar ama her maçta bir golleri var. Açıkçası bizim atmışlığımız kadar onlarda da var. Bizim oyun anlamında çok fazla bir lüksümüz yok. Hedefimiz açıkça söylemek gerekirse gol yememek. Benimde çıktığımız maçlara bakarsanız hepsi  1-0 bitiyor. Oyuncularımız ne istediğini biliyor biz sadece onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün maçta beklemediğimiz sakatlıklar oldu.  Alican sakat sakat oynadı Dimitrov bir gün önce rahatsızlandı ama buna rağmen fedakârdık yaptı. Sağ olsunlar oyuncularımın hepsi çok fedakarlar. Olaya aşırı derece sahipler biz sadece onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün şunu gördük ki, Bolu şehri her şeyi ile bir bütün oldu. Yönetimimiz bize çok katkı sağlıyor. Oyuncular olaya çok hakim, Sizlerin bize sahip çıkmanız bizler için çok önemli. Ben bu desteğe devam edin diyorum. Bana hocam tebrikler diyorlar ben bu tebrikleri ligde kalırsak başarırsak alırım sadece bunu belirtmek istiyorum. “

Atacan Öztürk “Çok önemli bir galibiyet aldık”

Çok önemli bir galibiyet aldık. İki hafta üst üste altı puan alarak en azından düşme potasından uzaklaştık. Mücadelemizde  son güne son maça kadar devam edeceğiz. İnşallah iki üç maç daha arka arkaya kazanırsak son iki maça rahat gireriz diye düşünüyorum.  Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Kazandığımız için mutluyum.

İskender Alın “ Bir nebze olsun rahatladık”

Bu maçın çok zor olacağını biliyorduk. Ona göre iyi hazırlandık. Her haftayı final haftası gibi görüyoruz. Arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. İki haftadır galip geliyoruz ve bir nebze olsun rahatladık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda galip geliriz ve ligi bir an önce iyi yerlerde bitiririz. Bütün arkadaşlarımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.  Geçen haftaki sakatlığım nüksettiği için çıkmak zorunda kaldım. Çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum Pazartesi günü emar çekilecek .

                              

2332 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050906896591187