Yılmaz ' Sahip Çıkmazsak Sonumuz…!'

2 Kasım 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olağan genel kurulda yaptığı konuşmada kulübün yapılacak fedakarlıklarla yükselebileceğine işaret ederek, Boluspor kulübünde toplantıya katılan herkesten 10'ar Bin...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olağan genel kurulda yaptığı konuşmada kulübün yapılacak fedakarlıklarla yükselebileceğine işaret ederek, Boluspor kulübünde toplantıya katılan herkesten 10'ar Bin Lira yardım etmesini istedi.

Alaaddin Yılmaz kürsüden şu önerilerde bulundu "Değerli divan, sayın valim, değerli Boluspor Başkanım, Boluspor'un gelmiş geçmiş değerli başkanları. Arkadaşlar Boluspor kongresinin bir anlamı var. Bolu küçük şehir ve bir takımı var. Bu takım süper lige çıksın istiyor milletvekili. Bununda bir şansı var. Boluspor'un paraya ihtiyacı var. Boluspor'un taşıyabileceği yük  4 Milyon. Şu anda yük 5 Milyon'u geçtiği için zorlanıyor. Eğer Boluspor'un yükü 7 Milyona çıkarsa yok olur gider, amatör lige düşer. Düzce, Adapazarı, Kocaeli örnekleri var. Hamaset mi istiyoruz ? Sen milletvekilisin Boluspor'a bir katkın var mı ? Kendisine bizzat söyledim. Sen milletvekilisin yıllarca siyasetin içindesin. Boluspor'un ihtiyacına verecek bir cevabın var mı ? Şu anda dışarıda en az 150 tane araç var. Herkes en az 10'ar lira veremiyorsa hamaset yapmanın gereği yok. Laf sanatını çok iyi becerebilirsiniz ama Boluspor'a bir faydası yok. Herkes 10'ar Bin Lira verse problem çözülür. Çözülmez mi ? Hep hamaset yapmak için bu platformları kullandık. Hemen söylüyorum. Boluyla ilgilide Boluspor'la ilgilide fikir çıkmıyor. Sadece bir sürü güzel laf çıkıyor. Hemen siyaseti karıştırmama da cevap vereyim.

'Boluspor'a Siyaset Karıştırmadım'

Boluspora siyaset karıştırmayan biri varsa oda Alaaddin Yılmaz'dır. Herkese soruyorum. Benden önce hemen hemen Boluspor başkanlığı yapmış olmayan belediye başkanı yok mu ? Yeter. Başka da belediye başkanı yok Bolu'da ilgilenen. Alaaddin Yılmaz iki dönemdir belediye başkanı. Boluspor'a üyelik haricinde idarecilik teklifi var mı? Evet söyleyin. Şu adamı üye yapın diyenlere talebim oldu mu ?  Varsa  söylesinler. Ben Boluspor'da şu futbolcuyu alın yada şu futbolcuyu kaça aldın diye sormadım.

'Boluspor'a Hizmet Ettim'

Sadece Boluspor'a hizmet etmeye çalıştım. Ama her kongre döneminde istediği adamı başkan yapan diye lanse etmediniz mi ? Bu ayıpla uğraşacağınıza Boluspor'a destek vermek için uğraşır. Belediye başkanı olduğumdan bugüne kadar, Boluspor'a para getirici unsurlar üzerinde çalıştım. Bunu belirli bir noktaya getirdiğimi Boluspor'lu yöneticilerin hepsi biliyor. Hiçbir talebi olmadan bunları yapan adam siyaset yapıyor da, o zaman ben siyasetleştiriyorsam siz ne yapıyorsunuz diye soracağım. İster siyaset karıştırın ister karıştırmayın yeter ki Bolu'ya destek verin. Boluspor'dan şunu istedim hep. Proje getirin. Boluspor'a gelir getirici proje getirin. Bir ara malum arkadaşlar teklif getirmişlerdi. Bolusupor koleji kuralım diye. Dedim hemen.

'Sahip Çıkmazsak Sonumuz ……!'

Arkadaşlar. Bu kurumlar bizim özel kurumlarımızdır. Bu kurumlara sahip çıkmazsak, Kocaeli gibi Adapazarı gibi hayıflarız. Bu göreve bolu tarafından layık görülmeden önce Boluspor'un antrenman sahası bile yoktur. Şu anda Boluspor'un nereye geldiğini görün. Ben yönetici değilim ben sadece alt yapı yaparım. Ben belediye başkanıyım. Ama Boluspor'a destek vermek için neler yaptığımızı görün diye söylüyorum. Şu anda spor konusunda Türkiye'nin gündemine geleceğiz. Boluspor yönetiminden, yada daha önce çalışmışlardan, siyasilerden bana teklif getirin. Hepsini yapabiliriz. Görevimiz bu. Ben iş yaparım ve netice alırım. Sözümün arkasında dururum. İktidar milletvekillerini etki edeceği alanlar varken muhalefetin alanı yok mu ? İktidar partisinin il ilçe teşkilatları iş adamları varken sizin yok mu ? Bir şey yapacaksak el birliğiyle Boluspor'u yukarı nasıl taşıyabiliriz. Şu anda dönerde sıkıntı varsa dönerdeki sıkıntıyı çözelim. İlk defa en azından alt yapı konusunda Türkiye'nin en modern şehirlerindeki tesisler Boluspor'a tesis edildi. Bunun için hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Necip'i niye sevdik hep ? 3 Milyonu geçmezdi borç. Şimdi borç 5 milyonu geçti sinyal verdi. Eğer bu 7 olursa Boluspor kalmaz. Eğer Bolu'yu ve Boluspor'u seviyorsanız hepimiz 10 Bin verelim Boluspor da ki mesele bitsin diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.


1579 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066251993179321