Yılmaz'dan Becikoğlu'na Sert Cevap

25 Nisan 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Başkanlığı'na adaylığını açıklayan işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun kendisini hedef alan açıklamalarına sert yanıt vererek, 'Boluspor başkanlığı gazete...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Başkanlığı'na adaylığını açıklayan işadamı Yılmaz Becikoğlu'nun kendisini hedef alan açıklamalarına sert yanıt vererek, 'Boluspor başkanlığı gazete demeçleriyle, gazel okumalarla alınıp verilen bir makam değildir' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Kulübü'nün Mayıs ayında yapacağı kongre öncesi adaylığını açıklayan eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu'nun, 'Belediye başkanımıza da buradan sesleniyorum. Aklını başına alsın' sözleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı kızdırdı.

HADSİZ BEYANLAR

Eleştirilere yanıtsız kalmayan Alaaddin Yılmaz, 'Boluspor'un birlik ve beraberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu bir dönemde, dün olduğu gibi bugün de hırsları, ihtirasları akıllarının önüne geçmiş ismi ve Boluspor sevgisi kamuoyunca malum bazı kişiler tarafından Boluspor'u ve şahsımı hedef alan haksız, mesnetsiz ve en önemlisi hadsiz beyanlarda bulunulmuştur. Öncelikle bilinmelidir ki Bolu Belediye Başkanı olarak ben dünde, bugünde tüm gücümle Boluspor'un yanında yer aldım. Yarında yine tüm gücümle Boluspor'un yanında yer almaya devam edeceğim' diye konuştu.

'KİM OLURSA OLSUN YANINDA OLURUM'

Hiçbir zaman şahısların yanında yer almadığını söyleyen Başkan Yılmaz, 'Ben her zaman dürüstçe, namusluca, fedakarca Boluspor'a hizmet ettiğine inandığım Boluspor Başkanları'nın ve yöneticilerinin yanında yer aldım. Bundan sonrada Boluspor'da hizmet edeceğine inandığım dürüst, namuslu, fedakar başkan ve yöneticilerin yanında yer almaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın' dedi.

'ASLA BAŞARISIZ OLMAYACAĞIZ'

Boluspor Kulübü'nün bugüne kadar hiç başarısız olmadığını ve bundan sonrada olmayacağını ifade eden Alaaddin Yılmaz, 'Bugün muhtemelen dün Boluspor'u hangi duruma düşürdüklerini ve Boluspor'u hangi durumda bırakıp gittiklerini unutanları, Boluluların da unuttuğunu zanneden güruh bilmelidir ki ne biz nede Bolulular onları unutmamışlardır. Bugün Boluspor tüm branşlardaki faaliyet ve başarıları, kulüp idari yapısı ve tesisleri ile Türkiye'de örnek gösterilen bir spor kulübüdür. Kulübün bu hale gelmesinde emeği olan herkese bizim Bolulular olarak teşekkür etme ve sahip çıkma sorumluluğumuz vardır. Boluspor Kulübü asla başarısız olmamış ve olmayacaktır' şeklinde konuştu.

'HARİÇTEN GAZEL OKUMASINLAR'

Başkan Yılmaz, son olarak gazete demeçleriyle başkanlık makamının alınamayacağını ifade ederek şöyle konuştu;

'Boluspor Kulübü yasalarla yönetilen ve yöneticilerin nasıl seçileceği yine yasalarla belirlenmiş bir kulüpdür. Yönetime aday olanlar Boluspor'a nasıl bir katkı yapacaklarını açıklarlar, hariçten gazel okumazlar. Boluspor delegesi bu söylenenleri, samimi ve inandırıcı bulursa destek verir. Boluspor Başkanlığı gazete demeçleri ile alınıp, verilen bir makam değildir. Bu şekilde beyanatlar henüz yarıştan kopmamış olan Boluspor'a fayda getirmez. Bu aşamada bize ve tüm Bolululara düşen görev Boluspor'umuzun yanında yer almaktır. Mayıs ayı geldiğinde Boluspor delegesi, başkanını seçer.'

 


2806 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069349050521851