YILMAZ’IN ALTIN CEVHERLERİ

1 Haziran 2014

Boluspor’un Altın çocukları tüm kesimlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2013-2014 U15 gelişim liginde İç Anadolu Bölgesinde Şampiyon olan Boluspor grup maçlarının ardından Türkiye Şampiyonasında adını zirveye yazdırırken Boluspor U15 yerel yönetimlerin dikkatini çekmesinden sonra Milli takımlar direktörü Fatih Terim’inde ilgi odağı oldu. Terim Teknik sorumlu Yılmaz Özen’i arayarak takım ve oyuncular hakkında bildi aldı.

İç Anadolu bölgesi 2013-2014  gelişim ligleri şampiyonu Boluspor U15  en centilmen  en az kart gören takım seçilirken yerel yönetimlerin yanı sıra şampiyona sonrası Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Bolu Valisi ve Bolu Belediye Başkanında taktirini kazanırken  Boluspor U15  takımını Bolu Valisi Ahmet Zahteroğluları, Şampiyon çocukları makamında kabul ederken Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da hem şampiyon olmaları hem de Bolu ilini  Türkiye’de örnek bir şekilde temsil ettikleri için ve Avrupa da Bolu’nun adını duyuracak olmalarının ardından Türkiye Şampiyonu Boluspor U15 makamında ödüllendirdi.

Bolu’nun Altın çocukları iç sahada ve deplasmanlarda oynadıkları centilmen en az kart gören takım olarak dikkat çeken Şampiyon U15 gösterdikleri performanstan dolayıda Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim ise  U15 Boluspor futbol takım Teknik sorumlusu Yılmaz Özen’i arayıp hem gurup maçlarında hem de Türkiye şampiyonasında şampiyon oldukları için tebrik edip Yılmaz Özen den takım hakkında bilgi aldı.

Eğitimci bir kimlikle Boluspor alt yapısında A takıma oyuncu yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan Yılmaz Özen A takıma kazandırdığı Emre Kılınç dan sonra bir çok yıldızı da U15 takımından hem A takıma hem de Türk futboluna kazandırmak için mücadele ettiğini Türkiye şampiyonluğu ile kanıtlamış oldu.

Bu başarıdan sonra şampiyonluğun yanında en centilmen takım olmasının yanı sıra  en az kart takım gören Boluspor U15 ilimizde bulunan Alman firması olan Schott Orim tarafından oyuncular ödüllendirilmesi de dikkat çekerken Schott Orim firması tüm oyunculara ödül olarak Avrupa macerası öncesi Eşofman ve ayakkabı hediye ederek şampiyon çocukları ödüllendirdi.

1713 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071508884429932