YİNE BİZE HÜSRAN

23 Mart 2014

Son haftalarda üç puanı bir arada göremeyen Boluspor, Orduspor karşısında da sahadan boynu bükük ayrıldı. Sezon başından bu yana üçüncü...

Son haftalarda üç puanı bir arada göremeyen Boluspor, Orduspor karşısında da sahadan boynu bükük ayrıldı. Sezon başından bu yana üçüncü hoca olan Engin KORIKIR takımın başında, Boluspor üçüncü hocası olmasına rağmen hala organize bir takım görüntüsünde değil.  Örneğin sağ kanat tan günün başarılı ismi Adem’in kullandığı taç atışlarının tamamında topu rakip takıma teslim ettik ve vahim olan bizim kullandığımız bu taç atışlarının ikisinden yediğimiz kontra atakta neredeyse rakip kalemizde golü bulacaktı. Yani bırakın başka varyasyonları taç atışı bile kullanamıyoruz. Engin hoca oynanan futboldan zevk almaya devam etsin.

Ligin sonu yaklaştıkça ilk altı ve küme düşmeme mücadelesi daha da ilginç bir hal aldı. Puan aslanın ağzında. Buna rağmen sahada agresif olmayan uysal mülayim bir Boluspor var. Çok savaşan ve mücadele eden bir takım görüntüsü yok.

Hakem hataları ya da diğer etkenlere sığınmak kolaycılık olur. Önce kendine bakacaksın stoperlerin nasıl, Ön liberon bıçak gibimi, Oyunu harika yönlendiren bir orta saha oyuncun var mı?   Forvet oyuncuların rakip savunmaların korkulu rüyası mı yakaladığını atan golcüler mi? Bunları herkes konuşuyor zaten onun için ben uzmanlık alnım olan hakemlere değineyim.

Bu yıl hakikaten Boluspor un canı hakem hatalarından fazlasıyla yandı. Öncelikle Yönetimin Federasyon ve Merkez hakem Kurulu nezdinde şimdiye kadar çok sert girişimlerde bulunması gerekirdi. Her geçen gün aleyhimize işliyor.

Orduspor Boluspor maçının hakemi Hakan Ceylan hakem camiasında moda olan baba, oğul hakemlerden birisi, eski hakemlerden Hasan CEYLEN’ın oğlu.  Bu arkadaş 2 yıl önce Rize deplasmanın da da bariz hatalarla Boluspor un sahadan mağlup ayrılmasına neden olmuştu.  Bu maçta da Boluspor’un yediği golde ofsayt olduğunu herkes gördü. Benim kafama ilk dakikadaki Emre’nin düşürülme pozisyonu takıldı, ama ne hikmetse Bolusporu pek sevmeyen TRT pozisyonun tekrarını göstermedi, özetlere de bu pozisyonu almadı. Hakem HAKAN CEYLEN ‘ın jest ve mimikleri de çok yapmacık dı. Hele golden sonraki bir pozisyonda Orduspor’lu anıla göz kırpması hiç hoş olmadı.

Ben yinede Önümüzdeki haftalarda düşme hattındaki takımlarla oynanacak maçların kazanılması halinde Boluspor’un PTT 1 ligde kalacağına inanıyorum.

Herkese iyi haftalar.

 

1796 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.081581830978394