Yok Böyle Bir Kongre !

2 Kasım 2013

Boluspor Olağan Genel Kurulu Boluspor Tesisleri'nde yapıldı. Kongrede konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan borcun 4.5 milyon TL ye çıktığını söyledi. Kongrede sponsorluk...

Boluspor Olağan Genel Kurulu Boluspor Tesisleri'nde yapıldı. Kongrede konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan borcun 4.5 milyon TL ye çıktığını söyledi. Kongrede sponsorluk için müzakere yapıldı. Kırmızı beyazlılar yönetim kurulunda da değişikliğe gitti. Boluspor'un eski yöneticileri borç konusunda anlaşamadıve gergin anlar yaşandı.

 

Boluspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Boluspor Tesisleri Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kongre öncesinde delegeler Boluspor Dergisi'ne abone yapıldı. İnceayan kurmaylarıyla kongre öncesi toplantı yaptı. Kongrede oy verme işlemleri için gizli bir bölme oluşturuldu. Eski başkanlardan Yener Bandakçoğlu, Necdet Gören, Süha Alparslan, Emin Semercioğlu ve Necip Çarıkçı salondaki yerini alırken, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AKP Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Akduman, AKP Belediye Başkan Aday Aday Mücahit Kutlu ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da salonda hazır bulundu. CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Öcan Mısırlıoğlu da salondaki yerini aldı ve kongre başladı. Kongrede ilk olarak Başkanlık Divan seçimi yapıldı.Başkanlık Divan Kurulu seçildi. Divan Başkanlığına eski başkanlardan Yener Bandakçıoğlu, yardımcılığına ise yine eski başkanlardan Necdet Gören seçildi. Bandakçıoğlu gündem maddelerini açıkladı. Daha sonra gündeme geçildi. Açılış,Yoklama ve Divan Başkanlığı'nın seçilmesi sonrası, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı gerçekleşti. Ardından kulüp başkanı Mehmet İnceayan bir konuşma yaptı.

 

Boluspor'da birlik beraberlik olmalı

İnceayan konuşmasında niçin kongre yaptıklarını açıkladı ve şöyle konuştu: "Bolu küçük şehirde imkanlar dahilinde yönetime talip olduk. Kulübün itibarınıkorumaya çalışıyoruz. Biz de bunu yapmak ve sponsorluk anlaşması için yetki istemek için kongreye geldik. Boluspor'un bu anlaşmayla ismi değişmeyecek. Biz yıllık 2.8 milyon TL istedik. Yola çıktığımız bazı arkadaşlar sözlerini yerine getirmedi. Toplam borç 4.5 milyon TL oldu. Yeni arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz. Seyirci potansiyelimiz ve maç gelirlerimiz düştü. Yeni sponsorluk tekliflerine açığız. Kimse dedikodu yapmasın. Herkes tenkidini burada yapsın. Boluspor'da birlik beraberlik olmalı. Şu anda bizim kavgamız yok. Ben borçtan korkmuyorum. Elimizde kadro borcu kapatır." İnceayan'ın konuşmasından sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okundu. Kulübün kurumsal yapıya kavuşturulduğu belirtildi. Yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Sponsorluk isimleri için ne gibi bir işlem yapılacağı anlatıldı.

 

Özcan, " Boluspor'a karşılıksız yardım edilmeli "

Bolu Milletvekili Tanju Özcan da kongrede bir konuşma yaptı. Boluspor mazisinden söz eden Özcan, "Boluspor'a bugüne kadar emek veren tüm kulüp başkanı ve yöneticilere şükranlarımı sunuyorum. Konu hassas. Boluspor'un sponsor adıverilmesi tartışılıyor. Boluspor'un önü açılması ya da konu kapanması için buraya getirildi. Boluspor taraftarsız genel kurul yapmamalı. Bolu'da Bolusporlu olmayan yok. Taraftarlara da birer sandıkla gidilebilirdi. Boluspor'a karşılıksız yardım edilmeli. Edilen yardımın hiçbir yerde lafıedilmemeli.

 

Yılmaz, "Boluspor'un paraya ihtiyacı var"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Özcan'dan sonra konuştu. Yılmaz, "Boluspor'un borcu 7 milyon TL ye çıkarsa Sakarya ve Kocaeli örnekleri ortada. Özcan şu an milletvekilisin. Buraya hamaset yapmaya gelmedik. Sen Boluspor'a ne verdin. Dışarıda 150 araç var. Herkes 10 bin TL verse bu sorun çözülür. Boluspor'u siyasete karıştırmayan tek isim Alaaddin Yılmaz'dır. Benden önce Belediye Başkanlarının çoğu Boluspor Kulüp Başkanı oldu. Kimseye yönetim için karışmadım."Şu futbolcuyu alın" diye karışmadım. Boluspor'un hizmetkarı oldum. Beni her kongrede istediği adamı başkan yapan adam olarak lanse ettiniz. Meşru sınırlar içinde Boluspor'a para getirici konular için çalıştım. Bolu'yla ilgili projelerimiz Türkiye'nin gündeminde. Bize proje getirin altyapıyı biz halledelim." Raporların ardında bilanço, gelir ve giderle okundu. Boluspor'un borcunun 4.1 milyon TL olduğu görüşüldü ve görüşlere geçildi.

 

Yönetimde değişiklik

Açık oylama ile yeni yönetim seçildi. Necdet Gören bu duruma itiraz etti. Ancak yeni yönetim oybirliği ile kabul edildi. 49 asil, 20 yedek üye ile yeni yönetim belirlendi.

 

İşte yeni yönetim kurulu listesi:

Mehmetİnceayan, Abdülrahim Uzunoğlan, Ahmet Ardıhan, Ahmet İnce, Ahmet Kalaycıoğlu, Cavit Demir, Cihangir Coşkun Kubilay, Erkan Bektaş, Faruk Gören, Fatih Akdaş,Gökhan Dere, Hakan Kalafatoğlu, Hakan Özsoy, Hüseyin Aykan, Hüseyin Güden, Haluk İnceler, İlhan Serçe, İlker Aktaş, İsmail Burak Derindere, İsmail Semercioğlu, Kaan Semercioğlu, Kayhan Dalman, Murat Ceylan, Murat Gücüm, Mustafa Gülen, Mustafa Yüksel, Mücahit Kutlu, Naci Yörük, Nedim Çarıkcı, Osman Kayışoğlu, Önder Şemşek, Özcan Özboyacı, Özgen Koca, Savaş Abak, Seçkin Kavarna, Selçuk Yamaner, Serkan İleri, Servet Türker, Seyfi Alp, Sinan Barut, Suat Güner, Süreyya Kocadağ, Tansu Derici, Tolga Başoğlu, Tuncay Yılmaz, Y.Cüneyt Koparan, Yunus Çufa.

 

2939 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048578023910522