Yönetim İlgi göstermedi

22 Kasım 2010

Boluspor da alışık hale gelen  deplasman karşılaşmalarına bu defa yöneticiler ilgi göstermedi kırmızı beyazlı ekibin bun dan önceki senelerde ve...

Boluspor da alışık hale gelen  deplasman karşılaşmalarına bu defa yöneticiler ilgi göstermedi kırmızı beyazlı ekibin bun dan önceki senelerde ve daha önceki haftalarda deplasmanda yoğun bir yönetici destekçisi olurken Rizespor karşılaşmasına sadece Başkan Emin Semercioğlu ikinci başkan Osman Kayışoğlu,genel kaptan Tuncer Şengün,yardımcısı Metin Yaman Murat Gürol ve yönetici eski kriminal dairesi başkanı İrfan Bayar,Erdal Bayrak  Başkan Semercioğlu'nun oğlu Kaan Semercioğlu  da karşılaşmaya gelerek Bolupor'a destek olurlarken az sayıda yöneticinin olması dikkatlerden kaçmadı.

Başkan'dan Gökhan Yılmaz'a Yakın İlgi

 

Boluspor kulüp başkanı Emin Semercioğlu Rizespor karşılaşması için takımının yanında olurken gelecek içinde  bir takım görüşmelerde de bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin gelecek için altyapıya önem verdiği şu günlerde Başkan Emin Semercioğlu Trabzon İdmanocağıspor  futbol takımımın genç oyuncusu Gökhan Yılmaz ile de bir araya geldi. Trabzon amatör ve alt liglerin yıldız oyuncusu olan Gökhan Başkan Emin Semercioğlu ile de  tanışırken kısa sürelide olsa sohbet etti.  Semercioğlu genç oyuncuya 'hiç kimseyi kendine örnek alma sadece ben Gökhan olarak yıldız bir oyuncu olacağım dersen kendini kabul ettirirsin' demesiyle dikkat çekerken genç oyuncunun menajeri Murat Beyazıt da Başkan Emin Semercioğlu'na gelecek yıl Yılmazı Boluspor'a getirmek için şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.

 

Eriş Tuzağa Düşmedi  

 

Kaybedilen Rizespor karşılaşmasının ardından basın odasında yapılması gereken basın toplantısında Levent Eriş'e hazırlanan sürprize Boluspor teknik direktörü alet olmayarak Rizeli gazetecilere sağ gösterip sol vurdu. Rize de görev yapan basın mensuplarının Levent Eriş basın odasına gelmesinin ardından Levent Eriş'i  pretosdo ederek basın odasından dışarıya çıkacaklardı. Rizeli gazeteciler üzerlerine giydikleri Rizespor formaları ile şova hazırlanırlarken maç sonu konuşmasına yardımcısı Taşkın Tarcan gelince basın mensupları istedikleri oyunu yapamayarak stadyumdan ayrıldılar.  

 

Karelerimize Yansıyanlar

 

Boluspor'u her Rize deplasmanlarında  yalnız bırakmayan Günaydın bey bu defada adeta kırmızı beyazlı ekibimizin emrindeydi. Üç gün boyunca bir dakika bile ekibimizin yanından bir dakika bile ayrılmayan Bolu sevdalısı Günaydın bey  eski başkanlardan Necip Çarıkçı'nın iş arkadaşı olurken  Ahmet Tornacı ve Hakan Kalafatoğlu'nunda akrabası oluyor.

 

 

Boluspor'un eski başkanlarından olan Mehmet İnceayan Rize deplasmanına ailesiyle gelerek destek verdi. 90 dakika heyecan içinde karşılaşmayı izlerken kaybedilen puan sonrası camianın karamsarlığa kapılmamasını söyledi.

 

  

Zorlu Rize deplasmanında karşılaşmayı uzun bir süre önde getirip ikinci yarıda oynana kötü futbol sonrası şok bir yenilgi alan Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş maç sonu karşılaşmanın hakemiyle bir şeyler konuşurken Rizespor karşısında alınan ağır yenilgi sonrası Levent Eriş otoriteler tarafından eleştirilen adam oldu.

Yönetim İlgi göstermedi
Yönetim İlgi göstermedi

3471 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15740013122559