YÖNETİME BASINSPOR'DAN DERS 8-2

2 Aralık 2011

Basınspor, İşadamları, Bürokratlar ve Boluspor Yönetimi takımlarının her hafta Termal Otelde kendi aralarında yaptıkları maçların bu haftaki programın da Basınspor, Boluspor...

Basınspor, İşadamları, Bürokratlar ve Boluspor Yönetimi takımlarının her hafta Termal Otelde kendi aralarında yaptıkları maçların bu haftaki programın da Basınspor, Boluspor yönetimi ile karşı karşıya geldi. 

Günler öncesinde konuşulan ve daha önce hiç karşı karşıya gelmeyen iki takımın mücadelesinde Basınspor 8-2 gibi farklı bir sonuçla sahadan galibiyetle ayrılırken, Boluspor Yönetimi ağır yenilginin faturasını pazartesi akşamı yapacağı toplantıda masaya yatıracak gibi görünüyor. 


Boluspor yönetiminin kadrosu

Cuma akşamı yapılan maçta oldukça iddialı olan Boluspor yönetimi spor basınına karşı sahada adeta döküldü. Başkan Necip Çarıkçı, yöneticiler Ömer Konuk, Ervani Alemdar, Önder Şemşek, Seçkin Kavarna, eski yönetici Osman Kayışoğlu, basketbol şube yöneticisi Sacit Kilitci gibi önemli isimler yer alırken, Anadolu Ajans'ından Emin Gürbüz'de geçici olarak Boluspor yönetiminde görev aldı. 

Basınspor'un kadrosu 

Basınspor ise sahaya Koray Yılmazdemir, İsmail Yaşmum, Mustafa Özkan, Harun Ceyhan, Fahri Gündüz, Hamza Türdü,  Serkan Erkan, Adem Çelen, Murat Çelik, Bülent Velioğlu, Vedat Özkan on biri ile sahaya çıktı.

 

İlk yarısı 4-0 biten maçta Basınspor'un gollerin 4'ünde Vedat Özkan imzası bulunurken, Basınspor'un diğer gollerini Tarık Türk, Murat Çelik, Adem Çelen ve Serkan Erkan kaydetti. Boluspor yönetiminin ikinci devrede gelen gollerini ise Ömer Konuk ve penaltıdan Necip Çarıkçı kaydetti.


Kim nasıl oynadı?


Necip Çarıkcı: Boluspor kulübü başkanı yoğun iş ve Boluspor gündemi arasında günün yorgunluğu ile istediği performansı sahaya yansıtamadı. Top ayağında iken tekniği ile dikkat çekse de ileri uçta istediği topları alamayınca fazla varlık gösteremedi. Bir penaltı golü ile maçı tamamladı.

 

Seçkin Kavarna: Maçın hemen başında karşılaşmaya yetişemese de sonradan oyuna girdi. Geç kaldığı için konsantrasyon eksikliği dikkat çeken Kavarna, ilk devre sona erdiğinde Önder Şemşek hocanın kendi kalelerinde görev yaptığını bile anlayamadı. Bir kaç kez rakip kaleyi yoklasa da, konsantrasyon eksikliği o pozisyonlarda da skoru değiştirmesine engel oldu.    

Önder Şemşek: Önder hoca maça kalede başladı. Maçın hemen başında bir iki önemli kurtarışa imza atan Şemşek, devrede kalesinde 4 gol görünce ikinci yarı yerini Sacit'e bıraktı. İkinci devrede orta sahanın göbeğinde oynayan Önder hoca elinden geleni yapmasına rağmen farkın açılmasına engel olamadı.  

Ervani Alemdar: Haftalık olarak ev sahibi olarak hemen hemen her maçta oynayan Ervani Alemdar Boluspor yönetiminin en sert oynayan oyuncusuydu. Defansta gösterişsiz oynamaya çalışsa da, Basınspor'un forvetlerini durdurmaya gücü yetmedi. Hakemi sürekli etki altına almaya çalışan Alemdar, futbolculuk günlerinden oldukça uzaktı.    

Ömer Konuk: Boluspor yönetimin en genç ismi takımında en diri ismiydi. Orta sahada görev yapan Konuk, kalabalık Basınspor defansını geçmekte zorlanırken, ileri geri çok koşunca oldukça zorlandı. İki önemli pozisyona girdi biri direkte patlarken diğerinde kaleci Koray'ı geçemedi. 


Sacit Kilitçi: Basketbol şube yöneticisi Sacit Kilitçi hasta hasta sahada yer aldı. Yönetimin en etkili silahı olmasına rağmen ilk yarıda hastalığında vermiş olduğu etki ile istediğini sahaya yansıtamadı. Her ne kadar başkanı Necip Çarıkcı'ya gol attırmaya çalışsa da, ikinci yarı kalede görev aldı.  

Osman Kayışoğlu: Hem işadamları, hem de Boluspor yönetimi ile maçlara çıkan Kayışoğlu sahanın en yaşlı ismiydi. Gençlerle her kadar aşık atmaya çalışsa da fazla etkili olamadı. Maç boyunca sahada sürekli düşenlerin başına dikilerek   'Kurtarıcı çağıralım mı?' diyerek mesleğinin gereğini yapan Kayışoğlu rakibi de alkışlamayı bildi.  

Erhan Özer: Termal Otel'in kıdemli Şefi Erhan Özer yönetimin kadrosunda görev aldı. Mesleğinde yaptığı gibi en güzel pas servislerini tertemiz yapmaya çalışsa da, Basınspor'un etkili futbolu karşısında oda dayanamadı. Defansın solunda basit ve temiz futbolu tercih eden Erhan verilen görevi en güzel şekilde yapmaya çalıştı.  

Emin Gürbüz: Zaman zaman işadamlarının takımında, zaman zaman Basınspor'da oynayan Emin sahanın değil takımların jokeri oldu. Meslektaşımız Yönetimin kadrosunda görev alırken maç boyunca arkadaşlarına karı en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştı.

Koray Yılmazdemir: Basınspor'un kalesinde görev yapan Koray en rahat maçlarından birini çıkardı. Önceki maçlara oranla savunması ile uyum içinde olan Koray, başarılı kurtarışları ile dikkat çekerken, aleyhine verilen bir penaltıda başarılı olamısna rağmen hakemin penaltıyı geçersiz sayması ile güzel kurtarışı güme gitti.  

İsmail Yaşmum: Hoca lakaplı İsmail Yaşmum Basınspor'un defansının sağında görev aldı. Görevi gereği fazla ileri çıkmayan İsmail hoca, rakip atakları keserek, sade ve basit oynadı.

Fahri Gündüz: Savunmanın göbeğinde görev yapan Fahri yükselen form grafiği ile dikkat çekiyor. Defansın göbeğinde rakip forvetlere geçit vermeyen Fahri, oyunu geriden kurarak Basınspor'un pasla çıkmasını sağladı. Bir ara ileri de çıkan Fahri, rakip kalede aradığı golü bulamadı.


Harun Ceyhan: Defansın solunda görev alan Harun, Basınspor'un en güçlü silahları arasındaydı. Kazandığı topları oldukça olumlu kullanan Harun, zaman zaman uzun paslar atarak hücuma da destek verdi. 


Mustafa Özkan: Maçta kısa süre görev alan Mustafa Özkan oyunda kaldığı süre içerisinde takıma katkı sağladı. Görev aldığı dakikalarda başkan Necip Çarıkcı'ya adım attırmayan Özkan, klas hareketleri ile de dikkat çekti. 
 

Hamza Türdü: Rakipten en çok top çalan isimdi. Sinsi sinsi araya girerek rakibe nefes aldırmayan Hamza defansın sigortası gibiydi. Mücadeleci yönü ile dikkat çeken Hamza kazandığı topları pas vermek yerine çalım atmaya kalkınca sürekli kaptırdı. Kafasını kaldırdığı zaman katkısı fazla olacaktır.  

Bülent Velioğlu: Sakatlıktan yeni yeni kurtuldu derken, maçın hemen başında yine eski sakatlığı nüksetti. Fedakar Velioğlu maçı sakat sakat tamamlasa da bir türlü kendini karşılaşmaya veremedi. Kulübede yedek olmamasından dolayı maçın tamamında görev alan Bülent, her ne kadar sadece iki top kaybım var dese de, sadece maçın ilk iki dakikasında iki top kaybetmişti. Diğerleri sayılamadı bile. 

Adem Çelen: Basınspor'un en etkili kanat oyuncu olan Adem maçı bir gol ve 1 asist ile tamamladı. Takımın en genç isimlerinden olan Adem, sol kanattan taşıdığı toplar ile takım arkadaşlarını sürekli pozisyona sokmaya çalıştı. Sakatlığından kurtulmuşa benziyor.   
 

Murat Çelik: Basınspor'un orta alanında görev yapan Murat Çelik hem ileri, hem geri koştu. Takımı hücumdayken forvete destekte olan Murat, rakip ataklarda geriye kadar gelerek savunmaya yardımcı oldu. Bir golle maçı tamamlayan Murat 2 asist ile maçı tamamladı.     

Tarık Türk: İlk kez Basınspor kadrosunda görev alan Tarıkbiraz yabancılık çekti. Bir şutunda yönetimin kalesinde topu filelerle buluşturan Tarık birkaç şut girişimi sonuçsuz kaldı.     

Serkan Erkan: 1 gol ve 2 asist ile Basınspor'un ileri uçta en etkili isimlerinden olan Serkan Erkan gol yollarında çok şansız günündeydi. İki kafa topu direkte patlayan Serkan, direklerin kalınlığından şikayetçi olsa da, yinede maçın en iyi isimlerindendi. Sol ayağını çok iyi kullanan Serkan, yükselen form grafiği ile dikkat çekiyor.  



 Vedat Özkan: Basınspor'un forvet oyuncusu Vedat Özkan 4 golle maçın en skorer ismi oldu. Kazandığı pasları da oldukça olumlu kullanan Özkan'ın şık golleri başkan Necip Çarıkcı'nın da dikkatini çekti. Gelecek maçlar öncesi yine Basınspor'un en etkili silahı olacak gibi görünüyor.

 

2159 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Hakan DİZMAN
    3 Aralık 2011 • 06:23
    DUYURU Sn.Basın Mensubu arkadaşların ikinci bir duyuruya kadar BOLUSPOR tesislerine girişleri yasaklanmıştır.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059369802474976