Yönetime Esnaf Dopingi !

26 Haziran 2016

Transferlerin bir bir gelmesinin ardından Bolu esnafı Boluspor’a desteğe başladı. Yeni sezonda kaliteli bir kadro kurarak ligin gülcü takımları arasında olmaya aday bir görünüm veren Boluspor’a da destek geliyor. Bir çok esnaf Kırmızı Beyazlı ekibe reklam verirken “Boluspor bizim takımımız hedef için ne gerekiyorsa yaparız” mesajı veriyorlar.

Boluspor’a transferlerin ardından reklam desteği geliyor. Kırmız Beyazlı yöneticiler transfer çalışmalarının ardından arta kalan bölümlerde Bolu esnafını ziyaret ederken girdikleri dükkanlardan boş dönmüyorlar. Reklam çalışmalarına katılan Başkan Necip Çarıkçı, Seçkin Kavarna, Murat Şen, Ahmet Ardıhan, Nadi Okur ziyaret ettikleri iş yerlerinden boş dönmüyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Savaş Sakarya’yı iş yerinde ziyaret eden Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetici Murat Şen Savaş Sakarya’dan Boluspor desteği alırken kendisine de teşekkür ettiler. “Boluspor her zaman bizim göz ağrımız onun başarılı olmasını istiyoruz onun içinde ne gerekirse yapmaya hazırız” diyen Savaş Sakarya yeni sezonda başarılar diledi.

 

 

 

Boluspor’un eski yöneticilerinden Fatih Görür ise Boluspor’a destek verenler arasında yer aldı. Geçtiğimiz dönemlerde yöneticilik yapan ve maddi manevi desteği olan Fatih görür bu dönemde yönetime reklam desteğini yaptı.

 

 

 

 

 

Bolu Park Restoran’dan da Boluspor’a reklam desteği geldi. Geçmiş dönemler de yönetimde yer alan Ercan Açıkalın ile ve  ortağı Ahmet Akalın kendilerini ziyaret eden Başkan Necip Çarıkçı ve yöneticileri boş çevirmeyen esnaflardan oldular.

 

 

Ak Yapı sahibi Kamuran Avcı da Başkan Necip Çarıkçı ve yönetimine destek olan iş adamları arasında yer aldı. Boluspor’ yakından takip eden Kamuran Avcı “Bolu da yaşıyorsak Boluspor bizim takımımız destek olmak bizim görevimiz yeni yönetime ve Boluspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Alyanaklar Kuyumculuk dan da Boluspor’a destek geldi. Bolu’nun köklü esnaflarından olan Hakan Özkan Başkan Necip Çarıkçı ve yöneticileri geri çevirmeyip reklam desteğinde bulundu.

2827 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049468040466309