Yumruklar Konuştu

4 Aralık 2010

Altay Boluspor karşılaşması sonrası Altay'lı Mehmet Şen ile Boluspor masörüne Yılmaz arasında başlayan olaylar sonrası ortalık birden karıştı. Boluspor masörünün...

Altay Boluspor karşılaşması sonrası Altay'lı Mehmet Şen ile Boluspor masörüne Yılmaz arasında başlayan olaylar sonrası ortalık birden karıştı. Boluspor masörünün fevri çıkışlarına Altay'lı yöneticiler ve futbolcularda eklenince ortalık tam karıştı ve yumruklar konuştu. Olaylar büyürken her iki kulüp futbolcuları birbirine girdi ve Yılmaz masörün olayı birden ortamı gerdi. Güvenlik güçleri olayı güçlükle sakinleştirdi.

Altay ile Boluspor'un 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sahada başlayan gerginlik soyunma odasındaki koridorlarda da devam etti. Altay Alsancak Stadı'nda oynanan ve 3-3 berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında Altay'ın ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün ardından Mehmet Şen ile Boluspor yedek kulübesindekilerle arasındaki tartışma maç sonunda da devam ederken, iki takım arasındaki gerginlik soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Boluspor kulübü soytunma odasına baskın yapılırken soyunma odasının kapıları kırıldı. Boluspor teknik ekibi dışarıda olayları yatıştırmaya çalışırken Altay yönetim kurulundan bazı yöneticiler ve fubolcular Boluspor soyunma odasına baskın yaparak odaya girmeye çalıştılar. Odanın kapıları kırılırken tüm bu olayları fitilleyen Boluspor kulübü masörü Yılmaz olay yerinden uzaklaştırıldı. Altay Kulübü başkanı Ahmet Taşpınar Yılmaz masörden şikayetci olduğun u açıklarken aynı zamanda olayların içersinde olan ve soyunma odasına baskın yapan Altay kalecisi Cenk Alsancak liman karakoluna giderek ifade verdi.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar, maçın ardından Mehmet Şen ile Boluspor'un masörü veya sağlık görevlisi arasındaki tartışmanın devam etmesi üzerine protokol tribününden soyunma odası koridorlarına indiğini söyledi.

Taşpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:


''Yolda gelen tartışma, Boluspor soyunma odasına kadar yansıdı. Bizim oyuncularımızla Boluspor sağlık görevlisi arasındaki çıkan tartışmanın arasına girmemle birlikte görevlinin elindeki bıçağı gördüm. Üzerimize doğru salladı, kulüp başkanı olduğumu söylememenin ardından bıçağı değişik yerlerime salladı. Bunlardan ikisi bacağımı sıyırdı. O kişinin Boluspor sağlık görevlisi olduğunu duydum. Bunlar, futbol sahalarında olmaması gereken hareketler. Kendi stadımızda böyle bir saldırının olmasını nefretle karşılıyorum.''

Boluspor'la her zaman dostane ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Taşpınar, sorumlu kişiye Boluspor başkanı ve yönetim kurulunun gerekli cezayı vereceğini inandığını belirterek, o kişiden şikayetçi olacaklarını sözlerine ekledi.


Olaylar sonrasında Boluspor'lu futbolculardan Burak yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu ve halen ellerinin titrediğini belirti.  Akdiş "Maçla ilgili konuşacak bir şey yok. Maçın dışındaki olayları konuşmak laızm. Yapılanlar şaka gibi. Biz spor yapıyoruz. Ama hiç beklenmeyen şeyler oluyor. Hayatında böyle bir şey görmedim. Bir idarecinin Boluspor soyunma odasına kadar gelerek, masörümüzü darp etmeye çalışması olayları başlattı. Maç o kadar iyi geçtiki, maçın sonu bu olay,  maçın güzelliğine gölge düşürdü. Hep fair play diyoruz ama, saha dışında olanlar malesef hepimizi üzdü" dedi. 

Boluspor'lu futbolcu Gökhan Güney ise yaşanalara halen inanamadığını İzmir gibi bir yerde yaşanaların kabul edilemeyeceğini belirtti. 

Konu ile ilgili Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise herkesi sağduyuya davet ederek, maçın sonunda yaşananları hiç bir zaman tasvip edemeyeceğini belirtti.  Eriş basın toplantısında " Bu tür olaylar kimseye yakışmıyor. Bizler yada futbolcular arasında oyun içinde bazı gerginlikler olabilir. Ancak yöneticilerin soyunma odası basması tasfip edilemez. Ben herkesi sağ duyuya davet ediyorum." dedi.

 







 

 

 

3456 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • erol toskar
    5 Aralık 2010 • 07:35
    yazıklar olsun size beee biz sizi güllerle karşıladık geçen sene malzemecisi futbolcusu teknik heyeti taraftarı ayrı ayrı hepsine hoşgeldiniz dedik en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık karşılığı bumu olacaktı...hani nerde dostluk hani nerde fairplay.... Altay Taraftarı'na çok teşekkürler bizler her zaman dostuz. Ancak yöneticilerinin yaptıkları yakışmadı.
  • civan altay
    6 Aralık 2010 • 14:32
    söyle bı durum varkı bolusporda konusan o futbolcu her kımse mehmet sak ahmet taspınar bıze saldırdı falan demıs ayıp etmıs.kusura bakmayın ama kımse kımseye durduk yere saldırmaz kı bu bır kardes kulub ıse hıc bı zaman böle bı olay olmaz.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075416088104248