Yuvada Kaldı

11 Haziran 2013

Transfere komitesi ile yapılan görüşmelerin ardından 2014 yılına kadar sözleşmesi olan bir çok süper lig takımının listesinde olan Alp Ergin ile Boluspor ...

Transfere komitesi ile yapılan görüşmelerin ardından 2014 yılına kadar sözleşmesi olan bir çok süper lig takımının listesinde olan Alp Ergin ile Boluspor  tesislerinde yeni sözleşme imzalandı.

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncu Alp Ergin sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Boluspor da gösterdiği performansla yıldızlaşan Alp Ergin görüşmelerin ardından Başkan Mehmet İnceayan ve transfer komitesi önünde resmi imzayı attı.

Mehmet İnceayan "'İskelet kadromuzu korumak istiyoruz"

İmza töreninde konuşan Başkan Mehmet İnceayan 'İskelet kadromuzu korumak istiyoruz. Bu neticesinde en çok kalmasını istediğimiz ve kadronun yapısını oluşturan  Alp Ergin bir çok teklif vardı bizde bu oyuncu ile yaptığımız görüşmelerde fedakarlık yaparak sözleşmesini bir yıl daha uzattık .İyi bir kadro kurmamız lazım hedefimiz ne kadar ilk 6 desek de hedefimiz ilk 3 içinde olmak' dedi.

Ahmet Ardahan "İç transferde en büyük sorunumuz Alp Ergin'di"

Transfer komitesinden Ahmet Ardahan ise yaptığı konuşmada  'İç transferde en büyük sorunumuz Alp Ergin'in kalması idi. İyi bir görüşmenin ardından her iki tarafta ikna oldu. Bizde tecrübeli oyuncumuzu Boluspor'a tekrar imza attırdık herkese hayırlı olsun' dedi.

İsmail Semercioğlu "İyi bir oyuncu kadromuza kattık"

Başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu 'İyi bir oyuncu kadromuza kattık diyebiliriz. Herkese hayırIı olsun. Alp tekrar yuvada kalması büyük fedakarlık istedi. Bizde Boluspor için her şeyi yapmaya devam ediyoruz' dedi.

Alp Ergin "Daha iyi Boluspor izlemek için çalışacağız"

Daha sonra sözleşmesini bir yıl daha uzatan Alp Ergin yaptığı konuşmada şunları ifade etti. 
'Buraya yeni yönetim ile tanışmaya ve fikirlerini almaya gelmiştim kafamda soru işaretleri vardı. Ama bunları biraz dağıtınca iyi insanların olduğunu gördüm. Yönetici ağabeylerimde bana yaklaşımları iyi olunca hem ben hem onlar fedakarlık yaptı. Bende onların isteğini kırmayıp Boluspor da kalmayı kabul ettim. Yeni sezonda hep birlik de daha iyi Boluspor izlemek için  çalışacağız' dedi.


1989 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.41422200202942