Yuva’dan Net Tarife: 3-0! Yarı Final Bileti Geldi

17 Ağustos 2026

Köyler Futbol Turnuvası’nda çeyrek final heyecanı, Yuva Köyü ile Pelitçik Köyü arasında oynanan ve sonucu merakla beklenen karşılaşmayla devam etti. Turnuvanın güçlü kadroları arasında gösterilen iki takımın mücadelesinde gülen taraf Yuva Köyü oldu.

Bu sezon turnuvaya müthiş bir başlangıç yapan ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Yuva Köyü, karşılaşmanın başlamasıyla birlikte oyundaki üstünlüğünü eline aldı. Pelitçik savunmasının kilidini açan isim Ahmet Onur Doğukut oldu. Bulduğu golle takımını 1-0 öne geçiren Doğukut, Yuva Köyü’nün maçtaki üstün oyununu skora taşıdı.

 

Golden sonra morali daha da yükselen Yuva Köyü, kaliteli ayaklarıyla oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Bu kez sahneye Samet Yalçın çıktı. Yalçın’ın kaydettiği golle fark ikiye çıkarken, ilk 30 dakikalık bölüm Yuva Köyü’nün 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İkinci yarıda Pelitçik Köyü karşılaşmaya ortak olmaya çalışsa da Yuva Köyü oyun disiplininden kopmadı. Sahada organize bir görüntü sergileyen Yuva, Kaan Özsoy’un golüyle skoru 3-0’a taşıdı.

 

Kalan dakikalarda skor üstünlüğünü ve oyun kontrolünü koruyan Yuva Köyü, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

 

Turnuvanın başından bu yana oynadığı tüm karşılaşmaları kazanmayı başaran Yuva Köyü, namağlup yürüyüşünü çeyrek finalde de sürdürerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.

71 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072099924087524