Yüzümüzü Sultanlar güldürdü! 0-3

17 Şubat 2014

 Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 17.haftasında deplasmanda hafta sonu TVF Spor Lisesi takımı ile karşı karşıya geldi. Bu sezon...

 Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 17.haftasında deplasmanda hafta sonu TVF Spor Lisesi takımı ile karşı karşıya geldi. Bu sezon grubunda ilk 4’e girerek play-off’lardan Süper Lige çıkmayı hedefleyen filenin sultanları rakibi TVF Spor Lisesi’ni 3-0 net bir skorla mağlup etti.

Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde Play-Off mücadelesi veren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı hafta sonu Ankara Beştepe Voleybol Salonunda karşı karşıya geldiği TVF Spor Lisesini 3-0 mağlup ederek play-off şansını sürdürdü.

BİRİNCİ SET

Maçın ilk setine iyi başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından arka arkaya aldığı sayılarla rakibine fark açan filenin sultanları ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. Bolu Belediyespor ilk seti yaptığı bloklarla ve servislerden aldığı sayılarla ilk seti 25-13 kazandı. Bu sette bazı oyuncuların performansları adeta parmak ısırttı. Bolu Belediyespor bu seti alarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

İkinci sete yeşil-beyazlı temsilcimiz kötü başladı. İkici sete iyi başlayan ve arka arkaya bulduğu sayılarla ilk teknik molaya 8-2 önde giren TV Spor Lisesi avantaj elde etti. Servis atmakta ve blok yapmakta zorlanan Bolu Belediyespor,  ikinci teknik molanın ardından antrenör Behçet Erdoğan’ın yaptığı hamleler sonrası ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Bu sete kötü başlamasına rağmen ikinci sette açılan farkı kapatan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor bu seti de 25-16 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

ÜÇÜNCÜ SET

Üçüncü sete temsilcimiz iyi başladı 4-0. Filenin sultanları bu sette ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından aradı farkı açarak devam eden Bolu Belediyespor, ikinci teknik molayı 16-11 önde kapattı. Mola sonrası üstünlüğünü sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, bu setide 25-13 maçı da 3-0 kazanan taraf oldu.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor ligin 28.haftasında Pazar günü saat 15:00’de deplasmanda Bartın Polis Gücü takımı ile karşı karşıya gelecek.

SALON: Ankara Beştepe

BOLU BELEDİYESPOR: Gözde, Neslihan, Merve, Yağmur Mislina, Mine, Anastasia, Sevinç (K), Gizem, Selvinaz, Bihter (L)

1495 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11359190940857