Ziya Demiralp 'Bu durum herkes gibi beni de üzüyor'

16 Nisan 2014

Boluspor Eski 2. başkanlarından Ziya Demiralp geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi yaptığı değerlendirmede “ yaşanan bu süreçte herkes...

Boluspor Eski 2. başkanlarından Ziya Demiralp geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi yaptığı değerlendirmede “ yaşanan bu süreçte herkes gibi bizlerde son derece üzülmekteyiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür dedi.

İş hayatını İstanbul’da sürdüren Bolulu iş adamı Ziya Demiralp İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Boluspor ile ilgili düşüncelerini aktarırken ligin bitimine az bir sürre kala Boluspor’un bu şekilde bir durumda kaldığı için çok üzgün olduğunu belirtti.

Daha Zor Günler Geçirdik ve Ayakta Kaldık

Boluspor Eski 2. başkanlarından Ziya Demiralp “ Boluspor köklü bir kulüp. Geçmiş dönemlerde daha zor günlerde ayakta kalmasını bildi. Bu dönemlerde ayakta kalırken birlik beraberlik ön plandaydı. Boluspor her zaman hedefi olan bir kulüp. Ancak bu sezon işler kimsenin beklemediği kadar kötü gitti. Ben yazılan çizilenlere bakıyorum her şey bitmiş gibi bir algıyı gördüğümde çok üzülüyorum. Bu yıl her yönden farklı bir sezon geçirildi. Şuan genç bir yönetim var ve hedefleri olan bir yönetim. Ben genç arkadaşlarımın iyi niyetine eminim. Onlarda zorlu bir süreçte bu göreve layık oldular. Böyle durumlarda yönetimlerin yapması gerek birlik beraberliğin başı olmasıdır. Başı yönetim çekmesi ve birleştirici olması gerekmektedir.”

Bizim Zamanımızda İmkanlar Çok Azdı.

Bizim dönemizde maddi sıkıntı çoktu. Kulübe fazla destek yoktu. O dönemdeki değerli yöneticiler destek veriyordu ama bir yere kadar oluyordu. O dönemde 25 kuruşluk sabit gelir yoktu. Bunu niçin söylüyorum şuan Boluspor bulunduğu ligde bazı sabit gelir kaynakları var. Bunlar yayın gelirleri olsun, iddaa olsun yada kulübün kaynak sağladığı bir çok iş kolu olsun. Hiç düşünmek bile istemiyorum eğer bir alt kümeye düşersek bir çok gelir kaynağı da beklendiği gibi olmayacak. Şuan kulübün borcu tam olarak ne kadar bilmiyoruz ama bu borç alt kümeye düşmesi durumunda daha da yükselecektir. Artık üç maç kaldı bu üç maç ne yapıp yapılıp bir şekilde ligde kalmak için mücadele etmemiz lazım.”

Boluspor'un Geç Kaldı

Kesinlikle şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Boluspor kültürü ve duruşu olsun kent düzeyini düşündüğümüzde geç bile kaldık. Her yıl şampiyonluk hedeflerken bu yıl istemediğimiz bir şekilde kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Gönlümüzde tabii ki süper lig var. Ama ben bunun için çok geç kalındığını düşünüyorum. Başarı her zaman inanmak ve birlik beraberlikle gelir.

U15 Takımımız Tarih Yazdı

Bugün Boluspor U15 takımımız tarih yazdı diyebiliriz. Bazı kesimler belki bu konuyu küçümseyebilir. Ancak binden fazla takımın arasından buralara kadar gelmek de kolay değildir. Her zaman söylenir alt yapıya önem verin diye. İşte bu genç arkadaşlarımız bu sürecin meyveleri. Ben bugün şahsım adıma çok mutlu olduğumuz iade ederim. Yılmaz kardeşimizde çok büyük bir sorumluluk yüklenirken bu başarıda ona da moral olacaktır. Yılmaz kardeşimin de işinin zor olduğunu biliyorum. Ben bu gençlere daha fazla önem verilmesinden yanayım. Bundan 3-4 yıl sonra kadroya en az 4-5 oyuncu kazandırabiliriz. Mayıs ayında Avrupa’da yapacakları karşılaşmalarda da başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Bolu’nun adını Dünya’ya duyuracakları için hepsinin alnından öpüyorum.

Seyircimize büyük iş düşüyor

14 Yıllık yöneticilik süremde daima seyircimizle aram hep iyi olmuştur. Güzel dostluklar kurduk. Geriye dönüp baktığımda bir çok sıkıntılı günleri seyircimizin desteği ile aşmışız. Onlardan tek isteğim kulübümüze sahip çıkmaları ve hedef yolunda her zaman olduğu gibi Boluspor seyircisinin kültürüne yakışır bir şekilde destek vermeleri. Ben canı gönülde inanıyorum ve onlarında inanmasını istiyorum. Buradan değerli yönetim kurulumuza da başarılar diliyor onlara inandığımızı iletiyorum.

3200 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12972712516785