Zor Şartlarda 3 Puan

22 Ocak 2012

Geçen hafta sahasında Güngörenspor'a puan kaptıran Boluspor, bu kez aynı hatayı yapmadı ve ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor karşısında 2-0...

Geçen hafta sahasında Güngörenspor'a puan kaptıran Boluspor, bu kez aynı hatayı yapmadı ve ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor karşısında 2-0 galip geldi.

Karşılaşma soğuk ve ağır bir zeminde oynanırken futbolcuların ayakta kalmakta güçlük çektiği gözlerden kaçmadı. Her iki takımda kontrollü oynamak isterken Boluspor ilk dakikalarda rakibine baskı kurmaya başladı. Bolsupor maçın başından  dk 9'da Caner Ağca ile öne geçerek moral buldu. Giresunspor savunmasında Volkan kendisine gelen topu uzaklaştırmak isterken yere düşerek zeminin azizliğine uğradı ve topu Caner'e kaptırdı. Caner hızla ceza alanına girdi ve yerden sert bir vuruş yaparken Soner'in sağından topu ağlar ile buluşturdu. Boluspor'u bu golle 1-0 öne geçerken moral bulmuş oldu.  Ağır bir sahada mücadele devam ederken Boluspor erken gelen golün morali ile kontrolü elinde tutmaya başladı. Boluspor ikinci gole Veysel le yaklaşırken Volkan'ın ayağının kayması sonrası kazandığı topu sürerken ayağından fazla açması sonucu kaleci Soner topa hakim oldu. Boluspor zaman zaman kaygan zeminden yararlanmak isterken uzaktan şutlar çekti. Dakika 21'de Hakan yaklalık 25 metreden güzel bir şut çekerken kaleci Soner aynı güzellikte gole izin vermedi.
Boluspor  kanatlar ve orta alandan sık sık pozisyon bulurken Veysel'in pasında Emre ceza alanının sol çaprazında topla buluştu. Caner'e pasını aktardı. Caner'in vuruşunda Soner gole izin vermezken Boluspor çok yaklaştığı 2. gol pozisyonunu değerlendiremedi.
ilk yarıda rakip Giresunspor adına en net pozisyon dk35'de gerçekleşti. Sağdan gelişen Giresunspor atağında Cihan'ın orta şut karışımı vuruşunda top Atacan'dan sekti, Banahene gecikince Atacan ikinci hamlede topa sahip oldu.

Boluspor ikinci yarıda ilk yarıdaki oyuncu kadrosu ile sahaya çıkarken ilk yarıda olduğu gibi baskı ile başladı. Boluspor Caner'in nefis pasında Ferhat soldan kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Ferhat zeminin azizliğine uğradı ve top auta çıktı. Maçın başından beri sayısız gol pozisyonuna giren Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Ferhat, Caner'i gördü. Caner altı pas içerisindeki Veysel'i topla buluşturmak istedi ancak Veysel dokunamadı ve Giresunspor kalesi büyük bir tehlike atlattı. İkinci yaruda Boluspor kontra ataklarla rakibinin üstüne yüklenirken Caner'in pasında Veysel kaleciyle karşı karşıya kaldı. Veysel'in vuruşunda top Soner'den döndü. Veysel ikinci kez kaleye gönderdi, bu kez top yan direkten geri geldi ve ardından Giresunspor adına Mesut tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu. İlk yarıda olduğu gibi Boluspor ikinci yarıdada uzaktan şutlar denedi. Boluspor'da Emre 30 metre uzaklıktan kaleyi yokladı, Soner iki hamlede topa sahip oldu. Boluspor dk72'de Ferhat ike golü bulurken rahat bir nefes aldı.Boluspor atağında Yunus'un kaptırdığı topu Veli, Veysel'le buluşturdu ve Veysel hızla soldan ceza alanına girdi. Arka direkteki Caner'i gördü. Bu oyuncunun vuruşunda Soner'den dönen top tekrar Caner'in önüne düştü. Caner yine vurdu, Soner yine kurtardı. Meşin yuvarlakla üçüncü kez buluşan Caner'in bu kez  topu Ferhat a bıraktı Ferhat  yerden bir vuruşla ağlara gönderdi. 2-0

Karşılaşma Boluspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona ererken Boluspor böylece 30 puana yükseldi, konuk takım ise 11 puanda kaldı.


Boluspor: 2 - Giresunspor: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Çağatay Şahan , Cumhur Alpay , Oğuz Terzi

Boluspor: Atacan , Hakan , Onur , Caner (Dk. 81 Erman ), Ferhat (Dk. 87 Fatih ?), Cemil , Emre , Veli , Veysel (Dk. 78 Aydın ), Muhammet , Alp

Giresunspor: Soner , Onur , Cem , Adem , Eren , Ali , Yunus (Dk. 74 Berkay ), Mesut , Emmanuel , Cihan (Dk. 78 İsmail ), Volkan

Goller: Dk. 9 Caner, Dk. 72 Ferhat (Boluspor)
Sarı kart: Dk. 18 Volkan, Dk. 71 Yunus, Dk. 84 İsmail (Giresunspor), Dk. 29 Alp, Dk. 90 Emre (Boluspor)

 

MAÇTAN DAKİKALAR:
 
 Karşılaşma Bolusporbaşladı.
 
 Dak. 9 (GOL): Boluspor caner ile öne geçti. Giresunspor savunmasında Volkan kendisine gelen topu uzaklaştırmak istedi ancak yere düşerek zeminin azizliğine uğradı ve topu Caner'e kaptırdı. caner hızla ceza alanına girdi ve yerden bir vuruşla Soner'i avlayarak Boluspor'u öne geçirdi. 1-0
 
 Dak. 12: Boluspor ikinci gole çok yaklaştı. Giresunspor savunmasında yine Volkan'ın ayağı kaydı ve meşin yuvarlağa Veysel sahip oldu. Bu oyuncu topu ayağından biraz açınca Soner topa sahip oldu.
 
 Dak. 14: Yunus'un serbest atıştan ceza alanına gönderdiği topa Ali dokunamadı ve meşin yuvarlak auta gitti.
 
 Dak. 21: Giresunspor savunmanın uzaklaştırmak istediği top Hakan'ın önüne düştü. Hakan yaklaşık 25 metre uzaklıktan çok sert vurdu. Giresunspor'dan Soner gole izin vermedi.
 
 Dak. 25: Boluspor ikinci gole çok yaklaştı. Veysel'in pasında Emre ceza alanının sol çaprazında topla buluştu. Caner'e pasını aktardı. Caner'in vuruşunda Sonerikinci gole izin vermedi.
 
 Dak. 35: Sağdan gelişen Giresunspor atağında Cihan'ın orta şut karışımı vuruşunda top Atacan'dan sekti, Banahene gecikince Atacan ikinci hamlede topa sahip oldu.
 
Dak. 39: Caner'in pasında Onur Bektaş ceza alanı çizgisi üzerinde topla buluştu. Vuruşunda top auta çıktı.
 
 Dak. 46: Caner'in nefis pasında Ferhat soldan kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Ferhat zeminin azizliğine uğradı ve top auta çıktı.
 
 Dak. 54: Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Ferhat, Caner'i gördü. Caner altı pas içerisindeki Veysel'i topla buluşturmak istedi ancak Veysel dokunamadı ve Giresunspor kalesi büyük bir tehlike atlattı
 
 Dak. 56: Gelişen Boluspor kontra atağında Caner'in pasında Veysel kaleciyle karşı karşıya kaldıVeysel'in vuruşunda top Soner'den döndü. Veysel ikinci kez kaleye gönderdi, bu kez top yan direkten geri geldi ve ardından Giresunspor adına Mesut tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.
 
 Dak. 65: Boluspor'da Emre 30 metre uzaklıktan kaleyi yokladı, Soner iki hamlede topa sahip oldu.
 
 Dak. 72 (GOL): Boluspor bu dakikada Ferhat ile farkı ikiye çıkardı. Yunus'un kaptırdığı topu Veli, Veysel'le buluşturdu ve Veysel hızla soldan ceza alanına girdi. Arka direkteki Caner'i gördü. Bu oyuncunun vuruşunda Soner'den dönen top tekrar Caner'in önüne düştü. Caner yine vurdu, Soner yine kurtardı. Meşin yuvarlakla üçüncü kez buluşan Caner'in bu kez kontrol edemediği topu Ferhat yerden bir vuruşla ağlara gönderdi. 2-0

 

 

2025 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.28930592536926