2014-2015 Boluspor

Yazı Yorum

21 Ağustos 2014
Yazı Yorum

Boluspor olarak geçen sezon yaşadığımız kriz baştan sona kadar hatalar zinciriyle bir birini tetiklerken, sonunda alt yapıdan zor durumda teslim alan! almayınca da teslim etmek zorunda kaldığımız Yılmaz Hoca ve onunla uyum sağlayan oyuncularımızın gayreti ile takımımız lige tutundu.

Bu sene  geçen seneden kazandıkları tecrübelerini yansıtacağını beklediğimiz yönetimimiz Reha Erginer ile anlaşarak ve de şu ana kadar hiçbir şekilde görmediğimiz bir yapılanmayla Emre Kılınç, İlyas ve kiralıktan gelen oyuncularımız ayrıca geçen seneden kadroya katılan kaptan İsmail Haktan dışında bütün takım hocamızın da onayıyla değiştirildi.

Sezona başlarken yapılan transferlerimizin genç oyuncularda ve kiralıklardan oluştuğunu görüyoruz.
Kaleye Erdi bonservisi ile diğer kaleci Özkan kiralık olarak kadroya katıldı.
Nurettin, Bilal, İshak, Kibong, Ali Dere (Kiralık) Serkan Yalçın, bonservisi ile  Kenan Şahin tecrübesi ile kadroya katılırken, 2 yıllık anlaşma sağlanan Giorgi Rekhviashvili, Serkan Şirin, Mehmet Kuruoğlu, Ahmet Kulabaş, İsa Demir kadroya bonservisleri ile  dahil oldu.
Giorgi Rekhviashvili dışında  bu oyuncularımız bir sene önce çok fazla maçı olmayan yani çıkış yapması gereken ve Boluspor’a katkı yapması gereken oyuncular olduğunu görüyoruz.

Transfer sezonu ile bir çok isim  zaman zaman kamu oyunda tecrübeli oyuncular gündeme gelse de (Cernat, Aytek, Hurşit, Erdinç,) için hocamızın onayının olmadığı söylentileri kulaktan kulağa yayılmakta.
Bu yaş ve tecrübedeki oyunculara verilmeyen onay ya hocanın takımının belki ritmine ayak uyduramaması ve düşündüğü anlayışa uygun olmaması veya bu tip oyuncuların sevk ve idare etme zorluğuna girmemesidir diye düşünüyoruz.

Hazırlık maçlarında hocamız ilk üç maçta rakibi bekleyen çok fazla adamla hücum etmeyen, rakibi orta sahada hataya zorlayıp çabuk oyuncularla arkaya kaçan bir anlayışla oynarken, kısır fazla pas hatası yapan blokları hücumda bile fazla öne çıkarmayan bir anlayışla oynadığını maçlarda izledik.

Fiziksel anlamda daha güçlü olduğumuz Hatayspor ise bütün hatları ile sahayı genişlemesine ve derinlemesine daha çabuk ve dik oynarken biz ise yine kısır çok fazla pozisyon üretememekte zorlanan bir ekip hüviyetindeydik. Bu uzun ve zorlu maratonda kadromuz yeterlimi bu tabii ki düşündürücü. Geçen sene kıl payı kurtulduğumuz bu ligde daha zorlu bir sene bizi beklemekte.

Takımımıza 2014-2015 sezonunda başarılar dileriz.

4463 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.073072910308838