balikkovasi.com Hizmetinizde

24 Mayıs 2021

Batu Balık Deniz Ürünleri sahibi Bolulu iş insanı Emrah Güner, yeni projesiyle balıkçılık sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Güner hizmete...

Batu Balık Deniz Ürünleri sahibi Bolulu iş insanı Emrah Güner, yeni projesiyle balıkçılık sektöründe adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Güner hizmete soktuğu, balikkovasi.com ile bütün Türkiye’ye kargoyla balık gönderimi sağlayacak.

20212 yılında kurduğu Batu Balık ile Türkiye’nin dört bir yanındaki restaurantların balık ve deniz ürünü tedarikini üstlenen Güner şimdide açtığı balikkovası.com sitesiyle sektöre yeni bir boyut katacağa benziyor.

Batu Balık firması, müşteri memnuniyetini sürekli teknolojik ve lojistik yatırımlar yaparak, şirket içi eğitimler vererek, güvenli gıda saklama, taşıma ve kritik durumlarda müdahale yöntemlerini sistematik hale getirerek korumaktadır.

BÜTÜN BALIK ÇEŞİTLERİ MEVCUT!

balikkovasi.com’dan bir çok çeşit balık siparişini güvenle verebileceksiniz. Satışa sunulan ürünlerin arasında Kaya levreği, Somon fileto, Çipura, Karides, Kalamar, Ahtapot, Hamsi, Vongole, Okyanus lokumu Yengeç surumi, Midye, Uskumru, Mezgit, Panga gibi birçok deniz ürünü yer alıyor.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ”

Batu Balık Deniz Ürünleri sahibi Bolulu iş insanı Emrah Güner, yaptığı kısa açıklamada; “Batu Balık firmamızı 2012 yılında yerli, taze ve dondurulmuş deniz ürünlerinin satış ve pazarlaması amacıyla İstanbul Mega Center’da kurduk. Türkiye’nin her yerine dağıtımı gerçekleştirmekteyiz. Sektördeki 10 yılı aşkın tecrübesi ve uzmanlığa sahip personeliyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyoruz. Artık www.balikkovasi.com adresimizi de açarak Türkiye’nin dört bir yanına kargoyla balık göndereceğiz. İstanbul içine ise soğuk zincirle teslimat yapacağız. Vatandaşlarımızın sabah 10.00’a kadar verecekleri siparişler aynı gün teslim edilecektir. Tüm vatandaşlarımıza keyifli alışverişler dileriz” ifadelerine yer verdi.

balikkovasi.com Hizmetinizde
balikkovasi.com Hizmetinizde
balikkovasi.com Hizmetinizde
balikkovasi.com Hizmetinizde
balikkovasi.com Hizmetinizde
balikkovasi.com Hizmetinizde

1216 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.43514513969421